Početna » ŽIVOT + » Showbiz » CECA OTKRILA SVOJE RITUALE: Zbog ovoga još uvijek izgleda kao BOMBA

CECA OTKRILA SVOJE RITUALE: Zbog ovoga još uvijek izgleda kao BOMBA

Svetlana Ceca Ražnatović publici uvijek pruža nezaboran provod. Baš kao mnoge zvijezde i ona pred nastupe ima rituale, bez koji ne može da izađe pred svjetla reflektora.

“Ja pod odmorom smatram mirovanje. To znači izležavanje”, rekla je Ceca. Kako kaže za dobru formu nisu zaslužni samo geni.

“Posle 35. gravitacija čini čuda, neumoljiva je. Ja volim dosta da spavam, da se odmaram. Pazim šta jedem, pijem, krećem na treninge. Njegujem svoje tijelo, lice, što i pripada svim ženama”, rekla je Ceca.

Ceca je tokom vikenda održala sjajan nastup na Kopaoniku, a svi su primijetili da pjevačica nikada bolje nije izgledala. Ražnatovićeva priznaje da je zadovoljna na privatnom polju i da zbog toga lijepo izgleda.

“Unutrašnjo zadovoljstvo se emituje na spoljašni izgked. Sebe smatram zadovoljnom ženom. Uredila sam život na način kakav ja želim da ga živim, imam zdravu porodicu, divnu djecu”, ispričala je Svetlana u Exkluzivu na televiziji Prva.

Check Also

ANASTASIJA U CRNOJ GORI: Cecina ćerka stigla privatnim avionom (FOTO)

  Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, stigla je u Crnu Goru privatnim avionom koji se spustio ...

OTVORILA DUŠU: Ceca otvoreno o vezama poslije Arkana i udaji

Otkad je ostala udovica, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović rijetko govori o svom ljubavnom životu. Mediji se zanimaju ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *