Početna » NOVOSTI » DRAMA na letu Air Serbia: Četvoro putnika divljalo u avionu, uhapšeni odmah po slijetanju!

DRAMA na letu Air Serbia: Četvoro putnika divljalo u avionu, uhapšeni odmah po slijetanju!

Četvoro putnika aviona “Air Serbia” koji je jutros iz Beograda poletio ka Londonu, za koje se pretpostavlja da su britanski državljani pakistanskog porijekla, privedeni su po sletanju na londonski aerodrom “Hitrou“ zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja bezbjednosti.

Članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osjetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i posle više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sjedali i ustajali, premještali se sa mjesta na mjesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbjeđenje i sprečavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zaprijetila je i da će avion prinudno sletjeti.

Kada je avion konačno sletio u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sjedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

Check Also

Nacionalna avio kompanija RUPA BEZ DNA: Evo šta bi se desilo kada bi MA otišao u STEČAJ

Zatvaranje Montenegro erlajnza MA ili njegov odlazak u stečaj bi proizveo direktnu štetu, i kompaniji ...

Direktor tivatskog aerodroma: Ovo nije infrastruktura za “milionitog putnika”

Na Aerodromu ističu zasluge zaposlenih koji iznose posao uz infrastrukturu i uslove rada koji su ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *