Početna » NOVOSTI » Hronika » Drama na letu iz Beograda za London, uhapšeno četvoro putnika

Drama na letu iz Beograda za London, uhapšeno četvoro putnika

Četvoro putnika aviona “Er Srbije” koji je iz Beograda poletio ka Londonu privedeni su po slijetanju na londonski aerodrom “Hitrou”.

Za te putnike se pretpostavlja da su britanski državljani pakistanskog porijekla, a privedeni su zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja bezbjednosti, prenosi Beta.

Članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osjetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i posle više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sjedali i ustajali, premještali se sa mjesta na mjesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbjeđenje i spriječavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zaprijetila je i da će avion prinudno sletjeti.

Kada je avion konačno sletio u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sjedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

Check Also

Nova aplikacija: Kako da se prebacite sa Androida na iPhone?

Ako ste iz nekog razlog odlučili da otkažete vjernost svom Android telefonu i pred vama ...

VEČERAS NAM STIŽE MLAD MJESEC U DJEVICI: Evo šta svaki znak treba da uradi za sreću i bolju budućnost!

Za mlad Mjesec u Djevici, 20. septembra, počinje veliko pospremanje svih vrsta nereda koje smo ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *