Početna » PG VODIČ » PLANIRATE VJENČANJE? Posjetite Dan otvorenih vrata u CentreVille hotelu

PLANIRATE VJENČANJE? Posjetite Dan otvorenih vrata u CentreVille hotelu

CentreVille Hotel & Experiences u subotu 25. marta organizuje Dan otvorenih vrata, posvećen promociji ponuda za vjenčanja. Od 11h do 18h svi zainteresovani mogu da posjete hotel, obiđu svadbenu salu dekorisanu na nekoliko različitih načina, vide apartman za mladence, informišu se o ponudama i cijenama, a sa iskusnim organizatorima razgovaraju o planovima za vjenčanje.


CentreVille Hotel & Experiences svoju ponudu predstaviće i na VIII sajmu vjenčanja od 24. do 26. marta u tržnom centru Delta City, odakle na Dan otvorenih vrata organizuje prevoz do hotela za sve koji žele da ponudu vide i na licu mjesta. Posjetioci koji u hotelu ostave kontakt ili vizit kartu učestvuju u nagradnoj igri, u kojoj mogu osvojiti noćenje u ekskluzivnom Executive apartmanu i večeru u The Living Room Lounge&Dining.


Ovaj novootvoreni butik-hotel u Podgorici mladencima nudi različite svadbene pakete na 4 lokacije: The Grand Room, The Dining Room, The Rooftop i The Living Room. Razlikuju se po broju mjesta i tipu slavlja, odnosno, da li želite veličanstvenu ili manje formalnu proslavu.
The Grand Room je najveća sala u hotelu. U zavisnosti od želje i potrebe, ova sala može da se transformiše u mjesto za intimnu proslavu ili vjenčanje do 150 gostiju. The Rooftop je terasa na 6. spratu hotela, pruža jedinstven pogled na grad i idealna je za romantičnu proslavu pod zvijezdama. The Dining Room je smještena na međuspratu iznad recepcije i pravi je izbor za neformalno okupljanje najdražih gostiju nakon velikog slavlja. Za parove koji žele nešto drugačije, urbanije i opuštenije vjenčanje, tu je lounge&dining bar The Living Room.
CentreVille Hotel & Experiences želi da redefiniše tradicionalnu ponudu za proslavu vjenčanja u Glavnom gradu. Da li u tome može uspjeti, uvjerite se i sami u subotu 25. marta na Danu otvorenih vrata.

Check Also

Žabljačanin ubrao kapitalan primjerak vrgnja

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

PREKRŠIO ZAKON: Javni podredio privatnom interesu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *