Početna » VIĐI OVO » U gradskom autobusu čitala knjigu “KAKO UBITI MUŽA”: Posle ovoga, knjiga je postala HIT!

U gradskom autobusu čitala knjigu “KAKO UBITI MUŽA”: Posle ovoga, knjiga je postala HIT!

Fotografija putnice koja čita knjigu intrigantnog naslova “Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto” u beogradskom javnom prevozu, nasmijala je cio region, ali i natjerala čitaoce da odu do knjižara po svoj primjerak!

Naime, kako su rekli u Biblioteci grada Beograda, prvi radoznali čitalac već je pokupio svoj primjerak, što je nasmijalo i same zaposlene.

Iako je naslov štiva ovih dana izazvao brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, prava buka napravila se oko izdanja koje mu je prethodilo. Naime, autor ovog djela, Antonio Amuri, nakon objavljivanja knjige slične tematike, ali pod nazivom “Kako ubiti suprugu i zašto” navukao je na sebe gnijev mnogih pripadnica nježnijeg pola, koje su ovaj naslov shvatile kao uvredu i vid šovinizma. Dvije godine kasnije, kako bi smirio strasti, pisac je odlučio da publici pokloni novi priručnik, namijenjen suprugama koje su uspjele da prežive izlazak prethodnog, a jedan takav upravo se našao i u rukama Beograđanke sa slike.

U ovom izdanju žene će uspjeti da odgonetnu na koji tip supruga su osuđene, sa detaljnim objašnjenjima ponašanja i maštovitim preporukama za prevaspitavanje takozvanih “maminih sinova”.

(Facebook/blic)

Check Also

KIC BUDO TOMOVIĆ: Promocija romana za djecu “Puh Đorđe i duhovi triftara” Žarka Vučinića

Roman za djecu “Puh Đorđe i duhovi triftara” autora Žarka Vučinića biće predstavljen u petak, ...

POČETAK KRAJA: Mališani više NE ZNAJU šta je to knjiga, evo šta djeca u vtiću urade kada je dobiju!

Mališani širom svijeta toliko su zavisni od tableta i mobilnih telefona da ne znaju kako ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *