Početna » VIĐI OVO » U gradskom autobusu čitala knjigu “KAKO UBITI MUŽA”: Posle ovoga, knjiga je postala HIT!

U gradskom autobusu čitala knjigu “KAKO UBITI MUŽA”: Posle ovoga, knjiga je postala HIT!

Fotografija putnice koja čita knjigu intrigantnog naslova “Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto” u beogradskom javnom prevozu, nasmijala je cio region, ali i natjerala čitaoce da odu do knjižara po svoj primjerak!

Naime, kako su rekli u Biblioteci grada Beograda, prvi radoznali čitalac već je pokupio svoj primjerak, što je nasmijalo i same zaposlene.

Iako je naslov štiva ovih dana izazvao brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, prava buka napravila se oko izdanja koje mu je prethodilo. Naime, autor ovog djela, Antonio Amuri, nakon objavljivanja knjige slične tematike, ali pod nazivom “Kako ubiti suprugu i zašto” navukao je na sebe gnijev mnogih pripadnica nježnijeg pola, koje su ovaj naslov shvatile kao uvredu i vid šovinizma. Dvije godine kasnije, kako bi smirio strasti, pisac je odlučio da publici pokloni novi priručnik, namijenjen suprugama koje su uspjele da prežive izlazak prethodnog, a jedan takav upravo se našao i u rukama Beograđanke sa slike.

U ovom izdanju žene će uspjeti da odgonetnu na koji tip supruga su osuđene, sa detaljnim objašnjenjima ponašanja i maštovitim preporukama za prevaspitavanje takozvanih “maminih sinova”.

(Facebook/blic)

Check Also

Danski profesor Jan Gel publici Podgorice predstavlja svoju knjigu „Gradovi za ljude“

Danski profesor Jan Gel (Jan Gehl), arhitekta, urbanista i vizionar, svjetski autoritet u oblikovanju i promociji korišćenja ...

Novinarka napisala knjigu o turbo folku i definisala taj muzički pravac

“Turbofolk je bio soundtrack jedinstva i raspada Jugoslavije”, navodi njemačka novinarka Sonja Vogelu svojoj knjizi „Turbofolk ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *