Početna » NOVOSTI » Hronika » Ujak pokušao da siluje desetogodišnju sestričinu

Ujak pokušao da siluje desetogodišnju sestričinu

Mještani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dijete.

Međutim, prestrašena djevojčica je pokušala da pobjegne od ujaka-manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka, saznaje “Alo!”.

Kako piše ovaj list, kobnog dana ujak je došao u posjetu kod svoje starije sestre, a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

“Uveo je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad slijedi?”. Djevojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobjegla. Plačući je odmah sve reka šokiranoj majci i baki.

Djevojčicina majka koja je još uvijek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

“Tačno je da je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuvala mu, prala ga, htio da siluje moju mlađu ćerku! Sve to mi je priznao kroz osmijeh, tvrdeći da je s njom htio da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge djece”,- kroz suze priča djevojčicina majka.

Ona kaže da su njena djeca često odlazila u ujakovu kuću i nikada do sad nije bilo nekakvog ružnog nagovještaja, da će im nauditi.

“Tog dana sam otišla do ljekara i oko 14 sati me je pozvala ćerka i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah sam doletjela i pravo otišla do njegove kuće. Pitala sam ga šta to uradi da li je normalan, na šta mi je odgovorio da uđem i da će mi sve objasniti. Rekao mi: “Sestro, znaš li kako se prave djeca? Hteo sam sa malom da zasnujem porodicu.” Poludjela sam i rekla sam mu da nije normalan i da sam ga prijavila policiji. Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući. Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je htio da ima porodicu. Kada su ga vidjele moje ćerke, a starija je zgrabila nož iz straha. Moja svekrva ga je upitala da li je svjestan svojih posupaka, na šta je on kroz osmijeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave djeca!”, rekla nam je šokirana majka djevojčice.

Ona navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

2On je i policajcima sve priznao. On mi je brat ali je bolestan”, ispričala je majka desetogodišnje djevojčice.

Check Also

KORISNICI LJUTI: Zbog ove promjene mnogi će izbrisati MESINDŽER

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Orlovi izgubili od Švajcarske posle preokreta! Samo pobjeda nad Brazilom vodi ih u osminu finala

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *