Početna » NOVOSTI » Hronika » Ujak pokušao da siluje desetogodišnju sestričinu

Ujak pokušao da siluje desetogodišnju sestričinu

Mještani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dijete.

Međutim, prestrašena djevojčica je pokušala da pobjegne od ujaka-manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka, saznaje “Alo!”.

Kako piše ovaj list, kobnog dana ujak je došao u posjetu kod svoje starije sestre, a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

“Uveo je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad slijedi?”. Djevojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobjegla. Plačući je odmah sve reka šokiranoj majci i baki.

Djevojčicina majka koja je još uvijek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

“Tačno je da je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuvala mu, prala ga, htio da siluje moju mlađu ćerku! Sve to mi je priznao kroz osmijeh, tvrdeći da je s njom htio da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge djece”,- kroz suze priča djevojčicina majka.

Ona kaže da su njena djeca često odlazila u ujakovu kuću i nikada do sad nije bilo nekakvog ružnog nagovještaja, da će im nauditi.

“Tog dana sam otišla do ljekara i oko 14 sati me je pozvala ćerka i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah sam doletjela i pravo otišla do njegove kuće. Pitala sam ga šta to uradi da li je normalan, na šta mi je odgovorio da uđem i da će mi sve objasniti. Rekao mi: “Sestro, znaš li kako se prave djeca? Hteo sam sa malom da zasnujem porodicu.” Poludjela sam i rekla sam mu da nije normalan i da sam ga prijavila policiji. Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući. Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je htio da ima porodicu. Kada su ga vidjele moje ćerke, a starija je zgrabila nož iz straha. Moja svekrva ga je upitala da li je svjestan svojih posupaka, na šta je on kroz osmijeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave djeca!”, rekla nam je šokirana majka djevojčice.

Ona navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

2On je i policajcima sve priznao. On mi je brat ali je bolestan”, ispričala je majka desetogodišnje djevojčice.

Check Also

Naučnici otkrili biljku čiji miris POBOLJŠAVA PAMĆENJE

Većim brojem naučnih studija utvrđeno je da udisanje ruzmarina može poboljšati sposobnost pamćenja. Ova čudotvorna ...

PODGORICA: Ako idete u “Moraču” ovo NE SMIJETE da nosite!

U prodaji više nema ulaznica za meč između Budućnost Volija i Crvene zvezde, koji se ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *