Početna » ŽIVOT + » Showbiz » Maja Volk se UDAJE u 58. godini, a praviće čak 3 svadbe! (FOTO)

Maja Volk se UDAJE u 58. godini, a praviće čak 3 svadbe! (FOTO)

Maja Volk s nestrpljenjem očekuje dan kada će svom vJereniku izgovoriti sudbonosno “da”, i priprema svadbeno veselje, koje će ovog lJeta biti održano na čak tri lokacije.

PodsJetimo, Maja je u 58. godini pronašla ljubav, i to preko interneta. Romansu sa Grkom Nikosom ovog lJeta krunisaće brakom.

– Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju – rekla je Maja za “Hello” i dodala da će na slavlju biti njih pedesetak.

 

 

Check Also

Nataša Bekvalac se PONOVO UDAJE!

Poslije neuspješnih brakova sa Danilom Ikodinovićem i Ljubom Jovanovićem, pop pjevačica Nataša Bekvalac sklopila je prošle nedjelje treći po ...

MEDIJSKI ZEMLJOTRES: Ceca se ponovo UDAJE?!

Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u vjenčanici, koju je nosila na jednom nastupu. Mnogi Cecini fanovi zapitali su ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *