Početna » POSLA IMA » Oglasi za posao » Tražite posao? Podgorici treba 20 komunalnih policajaca

Tražite posao? Podgorici treba 20 komunalnih policajaca

Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja zapošljava 20 ko­mu­nal­nih po­li­ca­ja­ca, a kon­kurs za pri­jem u rad­ni od­nos za ovu slu­žbu ras­pi­sao je Se­kre­ta­ri­jat za lo­kal­nu sa­mo­u­pra­vu.

Kon­kur­som se tra­ži 17 ko­mu­nal­nih po­li­ca­ja­ca na neo­d­re­đe­no vri­je­me ko­ji mo­ra­ju ima­ti naj­ma­nje sred­nje obra­zo­va­nje u obi­mu od 240 kre­di­ta CSPK-a, naj­ma­nje tri go­di­ne rad­no is­ku­stva, po­lo­žen struč­ni is­pit za rad u dr­žav­nim or­ga­ni­ma, po­lo­žen struč­ni is­pit za vr­še­nje po­slo­va ko­mu­nal­ne po­li­ci­je.

Kan­di­da­ti mo­ra­ju ima­ti po­lo­žen vo­zač­ki is­pit B ka­te­go­ri­je.
Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja tra­ži i tri ko­mu­nal­na po­li­caj­ca na neo­d­re­đe­no vri­je­me.

Kan­di­da­ti ko­ji kon­ku­ri­šu za ovo rad­no mje­sto mo­ra­ju ima­ti naj­ma­nje sred­nje obra­zo­va­nje u obi­mu od od 240 kre­di­ta CSPK-a, naj­ma­nje go­di­nu rad­nog is­ku­stva, po­lo­žen struč­ni is­pit za rad u dr­žav­nim or­ga­ni­ma, po­lo­žen is­pit za vr­še­nje po­slo­va ko­mu­nal­ne po­li­ci­je i po­lo­žen vo­zač­ki is­pit B ka­te­go­ri­je.
Kan­di­da­ti pri­ja­ve mo­gu do­sta­vlja­ti u ro­ku od 15 da­na na adre­su Glav­ni grad-Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja, Uli­ca Va­sa Ra­ič­ko­vi­ća.

Check Also

SVJEDOK UBISTVA U PODGORICI: “Čuo sam pucnje, a onda je nastala vriska! Vidio sam da čovjek leži u travi”

Vlasnik diskoteke Beagle Migi Miodrag Kruščić podlegao je povredama koje je zadobio kada je nepoznata ...

PODGORICA: “Kumara, vidji, ima jedan posa od 4 miliona…! (VIDEO)

Režiser Srđan Stanojević je objavio novu epizodu iz serije kratkih klipova “Kumare”. Obrću se “milioni, avioni, ...

3 Komentari

 1. Ili u prevodu.. Da se za bijedne pare zamjerate narodu, vasim komsijama, rodjacima , sugradjanima.. Da pisete kazne koje su vam kriminalci propisali da pisete svom narodu. Koji inace jako tesko zivi samo mu jos fali da placa skupe komunalne kazne, institucijama koje non stop rade protiv interesa grada, zajednice i gradjana! Eto vam Sigurni korak! U Srednji Vijek!

  • ada vala nema, pretesko zivi narod. a ne pricaj nesto u sto se kolko je śutra moze uvjerit svako da nije tako. koje im kazne pisu za parking?vise auta no stanovnika i vise krugova uhvati 1 stanovnik pg no u njujork sto potrosi stanovnik do posla i nazad za 5 dana. ja tu muku ne vidjoh no na savku stranu treste pjesme iz auta i krugovi krugovi pa bitnim ulicama. a vec ugostititeljstvo cvjeta a kako kad je narod tako u jad baste pune,kafici puni,restorani puni u koje god oces doba dana. a ne vjerujem da idje dzabe daju. u svaki nam racun uspostave. a nekate tu pricu. a no kako bolje sigurnim korakom no trcanjem u nazadak!

 2. Albertocardona

  Da li vam je potreban dan danas?
  Naša kompanija može pomoći svima kojima je potreban kredit. Na svim opsegom amunt vam trebaju kredite od $ 1,000 do $ 50,000,000.00. Visoki kredit neće biti dostupan svim korisnicima, ali ako možete ispuniti sve uslove, to će vam pomoći da dobijete novac koji tražite, bez obzira da li je vaš kredit dobar, loš ili negde između, mi smo ovdje Pomoć.
  Privatnost i sigurnost
  Vaše informacije su sigurne i sigurne.  Kontaktirajte nas danas.
  [email protected]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *