Marko Milačić opet na ispitivanju u policiji, najavio nove blokade - Volim Podgoricu

Marko Milačić opet na ispitivanju u policiji, najavio nove blokade

Novinar i građanski aktivista Marko Milačić većeras je dobio poziv da se sjutra u 11,00 javi u stanicu policije. On je poziv objavio na svom FB profilu.

“Upravo sam, u 21.15, imao kućnu posjetu: policija mi je uručila poziv da ujutru u 11h dođem u Centar bezbjednosti, zbog, kako piše, “organizovanja okupljanja građana”. Misli se na skup podrške Majkama na Mostu. Kažu da će da privode ako ne dođem.

Razmišljao sam da pocijepam ovaj nebitni papir, ali rekoh da ipak pođem da ih čujem, da se malo šalimo sa njima. A i da im najavim nove blokade. Red je da znaju ;)”, napisao je Milačić.

On je jedan od glavnih aktera organizovanja protestnih skupova i blokade saobraćaja u znak podrške majkama koje štrajkuju zbog odluke Vlade da smanji naknade za majke sa troje i više djece.

PODGORICA: BLOKADA BULEVARA: Razići ćemo se čim premijer ispoštuje Zakon

PODGORICA UŽIVO: Građani BLOKIRALI MOST kako bi PODRŽALI MAJKE (VIDEO/FOTO)

PODRŠKA MAJKAMA U PODGORICI: Majke i porodice najavili blokadu u centru Bijelog Polja

Majke danas blokirale raskrsnicu

KOMUNALNA POSJETILA MAJKE I NAJAVILA: Dolazimo da uklonimo suncobrane

1 komentar

  1. Ajde Milacicu batali vise ..sve cekas neke jade i onda se priklonis tome i skupljas politicke bodove..SEJTANU …aj ti se sjeti pa nesto uradi prvi…oli opet pod suknju majkinu da se skrivas…dosadan si…ko si ti ustvari…koja je tvoja profesija..osim laprdanja

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com