PODGORICA: Iz “Čistoće” tvrde da nemaju veze sa otrovom: Vlahović će morati da dokaže ove optužbe - Volim Podgoricu

PODGORICA: Iz “Čistoće” tvrde da nemaju veze sa otrovom: Vlahović će morati da dokaže ove optužbe

Na tvrdnje NVO ‘Prijatelji životinja Podgorica’, koje je objavio naš portal, reagovalo je JP “Čistoća” koje kategorično odbija bilo kakvu povezanost sa navodnim posipanjem otrova, kako što to tvrde iz NVO “Prijatelji životinja”.

-Jedino istinito u dostavljenom saopštenju je da se gdin Dragoje Vlahović danas obratio ovom Društvu, kažu u “Čistoći” i dostavljaju na uvid prepisku koju su imali sa Vlahovićem.

POSUT OTROV: Izbjegavajte ovaj dio Podgorice

-Vlahović u saopštenju ističe ”Međutim, na pitanje kako objašnjavaju to da je njihov radnik viđen na pomenutom mjestu, nisu imali precizan odgovor.”, iako mu je, kao što možete vidjeti, dostavljen vrlo precizan odgovor:
”Iskreno se nadamo da smo Vam u prethodnom mail-u jasno saopstili da smo izvrsili kontrolu terena i dobili izjave da nasi radnici nijesu ’posipali’ bilo sto na navedenoj lokaciji. S obzirom da informacija da je viđen ’neki nas radnik’, veoma ozbiljna optuzba, molimo Vas da, ukoliko ste sigurni u svoje navode, date precizniji opis osobe i vrijeme kada tvrdite da se isto desilo.”, kažu iz preduzeća “Čistoća”.

Umjesto dostavljanja konkretnog odgovora na naš zahtjev, dodaju, gdin Vlahović se odlučuje na plasiranje neprovjerenih informacija, nadamo se svjestan odgovornosti koju nosi iznošenje ovakvih optužbi na račun Društva.
-O utvrđivanju istinitosti njegovih navoda odlučivaće nadležni organi, ali je neobjašnjivo da ‘Čistoću’ – koja se stara o funkcionisanju Skloništa za napuštene i izgubljene kućne ljubimce, a u saradnji sa Glavnim gradom obezbjeđuje ogromna sredstva za brigu o psima koji su tu smješteni i trenutno radi na proširenju kapaciteta Skloništa kako bi zbrinuli što više pasa, u kontekst ovakve priče dovodi gdin Vlahović, ljubitelj životinja koji je, na naše insistiranje, nedavno prvi put posjetio Sklonište i tom prilikom se uvjerio da su ‘rekla-kazala’ priče koje je do tada slušao, daleko od istine.

I pored toga, gdin Vlahović ponovo, neprovjereno i bez ijednog dokaza, plasira neistine i optužuje ovo Društvo.

Ne želimo bez dokaza da tvrdimo koji je motiv za ovakav postupak gdina Vlahovića, ali ćemo svakako preduzeti sve dozvoljene radnje kako bi zaštitili ugled našeg Društva, zaključuju iz preduzeća Čistoća.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com