Početna » PG INFO » Aktuelno » Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta

Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta

Juče 21. marta kompanija Domaća trgovina, Aroma marketi i Conto diskonti, prvog dana proljeća izvukli su dobitnika glavne nagrade, stan u Podgorici u nagradnoj igri NE ZABORAVI STAN.

U prisustvu komisije, u Aroma marketu Delta city, održano je javno izvlačenje glavne nagrade. Dobitnik STANA u Podgorici je Maja Strugar, Podgorica.

Podsjećamo da su nagradnu igru NE ZABORAVI STAN, Aroma marketi i Conto diskonti organizovali u saradnji sa Mastercard i Maestro karticama. Nagradna igra je počela 25.12.2016. godine i do kraja poslato je preko 25.000 poruka.

U toku nagradne igre, u ukupno sedam kola, srećnim dobitnicima nedeljnih nagrada uručeno je 35 vaučera vrijednosti od po 100 Eura. Aroma marketi i Conto diskonti će nastaviti, kao i do sada, da svojim potrošačima pružaju najvisočije standarde u dijelu kvaliteta i da ih uvjek nagrade za njihov izbor kroz inovativne i vrijedne loyality sisteme.

Zato, već u aprilu,naše drage potrošače ćemo  obradovati sa novom nagradnom igrom, koju će Aroma marketi i Conto diskonti organizovati sa  kompanijom Expo Commerce i brendom Jaffa  čiji su distributeri.

Svim potrošačima  Aroma marketi i Conto diskonti zahvaljuju se na učešću i žele im više sreće u svakoj sledećoj nagradnoj igri.

 

 

 

Check Also

NOLETOV POTEZ ZA NAKLON: Evo šta je Đoković poklonio Krajinoviću

Najbolji srpski teniser Novak Đoković više puta je pokazao koliko je veliki kada se neko ...

“To je strašno, strašno, nadam se da će neko više u ovoj državi da kaže dosta više sa nepravdom!”

Svako zvono na vratima stana u koji je uselila prije sedam godina, porodica Abramović iz ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *