Početna » PG INFO » Aktuelno » Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta

Podgoričanka dobila stan u nagradnoj igri Aroma marketa i Conto diskonta

Juče 21. marta kompanija Domaća trgovina, Aroma marketi i Conto diskonti, prvog dana proljeća izvukli su dobitnika glavne nagrade, stan u Podgorici u nagradnoj igri NE ZABORAVI STAN.

U prisustvu komisije, u Aroma marketu Delta city, održano je javno izvlačenje glavne nagrade. Dobitnik STANA u Podgorici je Maja Strugar, Podgorica.

Podsjećamo da su nagradnu igru NE ZABORAVI STAN, Aroma marketi i Conto diskonti organizovali u saradnji sa Mastercard i Maestro karticama. Nagradna igra je počela 25.12.2016. godine i do kraja poslato je preko 25.000 poruka.

U toku nagradne igre, u ukupno sedam kola, srećnim dobitnicima nedeljnih nagrada uručeno je 35 vaučera vrijednosti od po 100 Eura. Aroma marketi i Conto diskonti će nastaviti, kao i do sada, da svojim potrošačima pružaju najvisočije standarde u dijelu kvaliteta i da ih uvjek nagrade za njihov izbor kroz inovativne i vrijedne loyality sisteme.

Zato, već u aprilu,naše drage potrošače ćemo  obradovati sa novom nagradnom igrom, koju će Aroma marketi i Conto diskonti organizovati sa  kompanijom Expo Commerce i brendom Jaffa  čiji su distributeri.

Svim potrošačima  Aroma marketi i Conto diskonti zahvaljuju se na učešću i žele im više sreće u svakoj sledećoj nagradnoj igri.

 

 

 

Check Also

Deset automobila dobilo svoje vlasnike Završeno „Veliko odbrojavanje“

Domaća Trgovina je uručila srećnim dobitnica deset automobila Fiat 500 povodom završetka nagradne igre „Veliko ...

Uđite u Ronaldov stan od 16,5 miliona eura! Kakva perverzija se vidi iz tuš-kabine! (FOTO)

Kristijano Ronaldo  5. februara slavi svoj 33. rođendan, a pošto je njegova zarada možda i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *