Dječaka (8) PRETUKLI drugovi na putu do kuće: Majka objavila STRAVIČENE slike na FB (FOTO) - Volim Podgoricu

Dječaka (8) PRETUKLI drugovi na putu do kuće: Majka objavila STRAVIČENE slike na FB (FOTO)

Vršnjačko nasilje je vrlo česta tema u poslednje vrijeme, a nažalost, sve je više slučajeva gde su učenici zlostavljani od strane drugih kolega. Na “Fejsbuk” profilu, pod imenom Minela Stanić, majka Selma Gandura objavila je potresne fotografije svoga sina M.M. sa vidljivim povredama na glavi.

Djeca koja su tukla M. M., kako navodi u ovom statusu, takođe idu u Osnovnu školu Hadžićima, a kako piše Gandura ovaj događaj je prijavljen policiji, piše Avaz.ba.

 Ona je navela da njenog sina zlostavlja drugi učenik i to od prvog razreda škole i dodaje da taj dječak teroriše cojeli razred.

Foto: Minela Stanić / Facebook

Kako Avaz.ba navodi iz škole su rekli da se radi o vršnjačkom nasilju dječaka uzrasta od osam godina, ali da se tuča nije desila u krugu škole.

– Učiteljica je ispratila učenike iz škole i dvorišta gde je ona bila odgovorna. Išla je i do autobuske stanice i tu ih nije zatekla. Djeca su u grupama išla kući i od kuće na dvije minute došlo je do koškanja između grupice učenika. Dječak čija je baka i majka objavila fotografije na “Fejsbuku” dobio je provrjede od dječaka koji ga je branio od drugih dječaka. Tačnije, kako su nam rekla djeca on nije imao nameru njega da udari. Što se tiče puta od kuće do škole nadležnost je u rukama roditelja i policije.  Baka i majka su prijavili sve policiji – naveli su iz uprave ove škole.

Foto: Forum “Dame”/Avaz.ba / Facebook

Fotografije krvavog dječaka objavila je i njegova baka na “Fejsbuk” forumu “Dame” koje su izazvale lavinu komentara na ovoj društvenoj mreži.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com