Ovi dijelovi Podgorice danas će biti bez struje - Volim Podgoricu

Ovi dijelovi Podgorice danas će biti bez struje

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Podgorici dobiti Golubovci, Buda Tomovića, Put JNA, Dahna, Vojislavljevića i Đ. Jakšića.

U Kotoru će brojila biti ugrađivana na području Kavača. Zbog radova, u Podgorici, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Kuće Rakića.

Od deset do 13 sati, bez struje će ostati Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci.

Bez napajanja električnom energijom, od devet sati i 30 minuta do 12 sati, ostaće dio grada na raskrsnici ulica Bratstva i jedinstva i Oktobarske revolucije i zgrada Podgoricke banke.

Od 10 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Jelin Dub, a od devet do 16 sati zgrade preko puta Centra bezbjednosti u ulica Svetozara Markovića.

U Nikšiću ćem od devet do 16 i od deset do 12 sati, bez struje ostati potrošači sa područja Trešnjeva, Rokoča, Ostroga, Dragovoljića-Risji Do, Stubičkog Međeđa.

Na području Kotora, od deset do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Kavača.

Bez struje će u Andrijevici, od devet do 15 sati i 30 minuta, ostati izbjegličko naselje, Seoce, Soko Štark, Prisoja, Slatina, Zabrđe, Andrimer i Trešnjevo.

U Rožajama će od 15 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati Žuta litica, Tofi, Servis, Dekor, Masinski djelov, a u Plavu potrošači koji se napajaju sa mreže Rudo Polje od devet do 16 sati.

Od devet do deset sati bez struje će ostati cjelokupno područje opštine Petnjica i dio sela u Beranskoj opštini: Polica, Dragosava, Zagrađe i Babino.

U Pljevljima, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Podrugatac, Borovića, Ljuća, Vrbica, Kruševo, Kakmuže, Dragaši.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com