Vlahović: “Čistoća” nanosi štetu sama sebi, neradom, nezalaganjem i nezainteresovanošću - Volim Podgoricu

Vlahović: “Čistoća” nanosi štetu sama sebi, neradom, nezalaganjem i nezainteresovanošću

Rukovodstvo “Čistoće” DOO Podgorica se obratilo javnosti saopštenjem u kome tvrde da sam im ja nanio štetu svojim saopštenjem, a ja im odgovaram da štetu oni nanose sami sebi, svojim neradom, nezalaganjem u rješavanju problema i nezainteresovanošću da se isti riješe, saopštio je Dragoje Vlahović, direktor NVO “Prijatelji životinja Podgorica”.

Iz podgoričkog preduzeća “Čistoća doo” su ranije saopštili da Vlahović neprovjereno i bez dokaza plasira neistine i optužuje ih.

“Sa pomenutom gospodom smo imali već dva sastanka, na kojima smo im ukazali na probleme sa napuštenim životinjama, na katastrofalne propuste u njihovom radu u azilu (o kojima neću govoriti ovom prilikom). Tada smo im predložili da neko iz NVO sektora bude zaposlen u azilu, kako bi se tamo održavao red i kako se ne bi dešavali katastrofalni propusti u radu, kojih je bilo i koje je evidentirala naša članica u samo nekoliko posjeta. Oni naravno nisu imali sluha za to, jer im nije odgovaralo da bilo ko sa strane ima kontrolu nad njihovim radom ili bolje reći neradom”, istakao je Vlahović.

On je dodao da nigdje nije rekao da je preduzeće “Čistoća doo” odgovorno za za trovanje životinja, već je kako tvrdi rekao da je radnik tog preduzeća, prema tvrdnjama svjedoka viđen kako posipa nešto po parku.

“Dakle, pametnom dovoljno da zaključi da njih nisam optužio. Druga, vrlo bitna stvar. Odgovorno tvrdim da LAŽU da sam na njihovo insistiranje počeo da idem u azil. Istina je da upravo zbog njih duži vremenski period nisam bio u azilu. Ipak, na kraju sam zbog nekih drugih ljudi i zbog životinja prevashodno počeo da tamo odlazim. Ovim putem želim da im poručim da ću u azil odlaziti mnogo češće, nego do sada i da ću mnogo više pažnje poklanjati svemu što se tamo dešava. Takođe im poručujem da mogu slobodno da preduzmu te njihove “mjere” protiv mene, na taj način me ne mogu zaplašiti, jer ja ću nastaviti da se sa svojim saradnicima borim za zaštitu životinja, a ne ličnih i bilo kakvih drugih interesa”, kazao je Vlahović.

(Vijesti)

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I’d like to find something more safe. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com