Mijatović: Crnogorac sam iz sveg srca, da sam rođen kasnije igrao bih za reprezentaciju - Volim Podgoricu

Mijatović: Crnogorac sam iz sveg srca, da sam rođen kasnije igrao bih za reprezentaciju

Poljska je favorit, ali Crna Gora može da iznenadi u predstojećoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, rekao je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović.

Jedan od naših najboljih fudbalera rekao je da je iskustvo adut Poljaka.

“Poljaci su favoriti i to ne samo pod Goricom, već u cijeloj grupi. Međutim, fudbal je takav da se često dešavaju iznenađenja i vjerujem da Crna Gora može da ga priredi. Nikada “sokolovi” nisu igrali na velikom takmičenju i to je ono što joj nedostaje u odlučujućim momentima”, rekao je Mijatović poljskim medijima.

Mijatović je tokom igračke karijere nosio dres jugoslovenske reprezentacije, a ne bi imao dilemu za koga bi igrao da je Crna Gora tada bila nezavisna država.

“Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru”.

Legenda Real Madrida smatra i da Crna Gora u Ljubiši Tumbakoviću ima važnog aduta na klupi.

“Možemo svakog da iznenadimo, zato smo i ostvarili dobar rezultat u Poljskoj. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovjek umije da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači”, poručio je Predrag Mijatović

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com