KRVNA OSVETA POSLE 17 GODINA: Ciglama pretukli brata poslednjeg ZEMUNCA - Volim Podgoricu

KRVNA OSVETA POSLE 17 GODINA: Ciglama pretukli brata poslednjeg ZEMUNCA

Brat Dejana Ranđelovića, nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“, pretučen je iz osvete jer je prije 17 godina ranio sestru jednog od napadača

Srđan Marić (42) i Nebojša Lukić (39) uhapšeni su u filmskoj potjeri u naselju Višnjička banja nakon što su brutalno pretukli Ivana Ranđelovića, brata nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“ Dejana Ranđelovića Krnje.

Kako Kurir saznaje, motiv obračuna i prebijanja je sukob porodica Marić i Ranđelović i neraščišćeni računi iz prošlosti.

– Marić i Lukić su sačekali Ranđelovića u naselju Višnjička banja i pokušali da ga strpaju u gepek. Međutim, on se branio i otimao. Zbog toga su ga krvnički izubijali – kaže naš izvor upućen u dešavanja u ovom beogradskom naselju.

Filmska potjera

Kako nezvanično saznajemo, Ranđelovićev život spasli su slučajni prolaznici, koji su, uplašeni jezivom scenom, pozvali policiju.
– Nasilnici su se dali u bijeg, ali su policajci uspjeli da ih sustignu i uhapse. Ranđelović je transportovan u Urgentni centar, gdje su mu ljekari konstatovali teške povrede, a pretpostavlja se da su ga Marić i Lukić tukli čak i ciglom koju su pronašli – kaže naš sagovornik.

Inače, sukob porodica Marić i Ranđelović datira još iz 1999, kada je Ivanov brat Dejan pokušao da ubije Srđana sa šest hitaca. Kako su mediji tada izvještavali, dok je Dejan bio u pritvoru, porodica Marić je dobijala prijetnje kako bi promijenili iskaz.
– Naredni sukob dogodio se 2001. godine, a sumnjalo se da je nesrećni Vladimir Stanković bio slučajna žrtva obračuna dvije zaraćene porodice. On je u društvu Dragane Marić i njenog supruga Radislava Dragišića došao kod Marićevih roditelja. Kada su napuštali porodični dom, zapucano je na Dragišićevo vozilo. Dragana je pogođena u leđa, a Stanković je od zadobijenih povreda preminuo – prenijeli su tada mediji dešavanja.

Sudski postupak

Tokom istrage, Draganin i Srđanov otac Svetomir Marić je ukazao na Ivana Ranđelovića i njegovog druga Igora Vukovića kao moguće izvršioce. On je tvrdio da ih je vidio da su pucali iz automatskih pušaka i bježali iz žbunja. Međutim, priču je promijenio na jednom od ročišta, kada je naveo da mu je u policiji rečeno da se sumnja na njih.

Ranđelović i Vuković su najprije osuđeni na po 12 godina zbog ubistva Vladimira Stankovića, a nakon ponovljenog suđenja Ranđeloviću je izrečena kazna od 15 godina zatvora.

Drugovi iz detinjstva
BLISKI S BEKOVIM ATENTATOROM

Ivan Ranđelović saslušan je prošle godine zbog pokušaja atentata na Milana Beka, saznaje Kurir. Naime, Aleksandar Zdravković, koji se sumnjiči da je pucao u srpskog biznismena, Ranđelovićev je drug iz djetinjstva. Navodno, Ranđelović je na saslušanju ispričao da nema nikakvih saznanja o pucnjavi na Senjaku jer je u tom trenutku bio na izvršenju kazne.

Ekipa Kurira

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com