Montenegro Airlines prelazi na ljetnji red letjenja - Volim Podgoricu

Montenegro Airlines prelazi na ljetnji red letjenja

Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines od danas prelazi na ljetnji red letjenja, koji će važiti do 28. oktobra 2017. godine.

 -Ovim redom letjenja planirano je povećanje broja letova posebno u periodu visoke turističke sezone, između juna i septembra.  Svakako najveći broj letova biće na linijama prema Beogradu. Nacionalni avio prevoznik će iz Podgorice ka Beogradu imati 15 rotacija, a iz Tivta 22 rotacije sedmično. Ka Moskvi 16 rotacija, Parizu 8, Beču, Frankfurtu i Cirihu po pet rotacija sedmično. Montenegro Airlines će ka Rimu saobraćati 4 puta, a prema Ljubljani tri puta sedmično. Osim redovnih i već prepoznatljivih linija za: Beograd, Beč, Frankfurt, Cirih, Ljubljanu, Rim, Pariz i Moskvu naši putnici moći će da računaju i na sezonske linije za: London, Kopenhagen, Sankt Peterburg, Dizeldorf i Lion- saopšteno je Portalu Analitika iz nacionalne avio-kompanije.

Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu obaviće se 8.aprila i ka ovoj destinaciji će se saobraćati 2 puta sedmično. Ove ljetnje sezone let ka Lionu biće obavljen 15.aprila i ka ovom gradu saobraćaće se jednom sedmično. Prema Londonu Montenegro Airlines će imati tri rotacije sedmično, a prvi let je 26.aprila. Tri rotacije sedmično biće i ka Kopenhagenu, počev od 6.maja. Do Sankt Peterburga naši putnici će moći putovati dva puta sedmično od 6. juna.

-Optimizacijom flote i reda letjenja i kod-šer saradnjom sa partnerskim avio-kompanijama povećavamo broj rotacija i unapređujemo povezanost naše zemlje sa brojnim destinacijama na evropskom i drugim kontinentima. Tokom ljetnjeg reda letjenja Montenegro Airlines realizovaće značajan broj čarter letova ka Bariju, Napulju, Bratislavi, Nantu, Ajaču, Lincu i Salzburgu. Prvi put ove godine imamo i seriju čarter letova za Tel Aviv i Helsinki. Letove po ljetnjem rasporedu realizovaćemo sa flotom od pet aviona, i to tri aviona tipa Embraer 195 i dva Fokera 100- ističe se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com