Poljska odnijela sva 3 boda iz Podgorice! - Volim Podgoricu

Poljska odnijela sva 3 boda iz Podgorice!

Naši momci su poraženi od Poljske uprkos kvalitetnoj partiji po teškim uslovima za igru.

Crna Gora i Poljska su otvorile večerašnji duel čvrstom igrom, u prvih desetak minuta vidjeli smo ispitivanje snaga. Poljska je diktirala tempo, ali bez opasnosti po naš gol.

Prva velika šansa viđena je u 10. minutu. Udarac Marka Vešovića skrenuo je Bećiraj ali je Fabianski pokazao sjajne reflekse i sačuvao mrežu Poljaka. Gosti su imali inicijativu kao i posjed lopte na svojoj strani i to zamalo materijalizovali u 31. minutu, srećom Zjelinski nije primio loptu na petercu pa je Filip Stojković spriječio pogodak.

Duel Stefana Savića i Levandovskog okarakterisan je kao prekršaj. Savić i Mugoša su dobili žute kartone, dok je kapiten Poljske matirao Božovića i doveo Poljake u vođstvo.

https://www.youtube.com/watch?v=16JIfVr43Fo

Nismo vidjeli veliku dominaciju Poljske, ali trenutak inspiracije Levandovskog je vio dovoljan za prednost na poluvremenu.

Crna Gora je ušla otvorenije u meč, jurila izjednačenje koje je stiglo nakon velikog promašaja Roberta Levandovskog u 61. minutu. Sjajna kombinacija Kojaševića i Mugoše rezultirala je poravnanjem rezultata u 63. minutu.

Crna Gora je mogla i do vođstva u 71. minutu ali je Šofranac loše reagovao glavom u petercu protivnika.

Ipak, Poljaci su pokazali da su veoma jaka reprezentacija i golom Lukaša Piščeka u 82. minutu ponovo dolaze do prednosti. Fantastičan lob Piščeka završio je iza leđa Božovića za 1-2.

Tumbaković je pri kraju meča pokušao izmjenama da dođe do boda, ubacio Mirka i Luku Đorđevića, ali to nije bilo dovoljno za željeni rezultat.

Naša reprezentacija ostaje druga u grupi, zahvaljujući remiju Rumunije i Danske.

(Reprezentacija.me)

2 komentara

  1. i fotelju jednu da se slucajno ne pomjeri ni lijevo ni desno, ako ga bude na gol bilo uopste.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com