NIKOLA PEKOVIĆ PODRŽAO VUČIĆA - Volim Podgoricu

NIKOLA PEKOVIĆ PODRŽAO VUČIĆA

Kontra Nakon Jankovićevog Apela 100, Aleksandra Vučića u proglasu „Za bolju Srbiju“ podržalo 650 intelektualaca, umJetnika, sportista i javnih ličnosti.

Poznate ličnosti su kao nikada ranije ušle u političku borbu! Nakon što je bivšeg ombudsmana Sašu Jankovića podržala grupa od sto javnih ličnosti (Apel 100), Aleksandar Vučić uzvratio je udarac i objavio proglas „Za bolju Srbiju“, u kom je 650 intelektualaca, umetnika, sportista i javnih ličnost stalo uz aktuelnog premijera.

Oni su potpisali proglas podrške predsJedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, u kom navode da žele da Srbija nastavi da napreduje i da se menja, da je Srbiji potreban predsjednik poštovan i cijenjen u svijetu, garant pristojne i uređene zemlje, kakav je Aleksandar Vučić.

– Zato što želimo da budemo nezavisna i suverena zemlja. Zato što želimo pristojan život za svakog čovjeka. Ponosni smo na ono što je postignuto do sada, na svaku novu fabriku, put, školu i bolnicu. Umorni smo od vraćanja u prošlost i neuspjeha – poručuju potpisnici proglasa i na kraju navode: „Stojimo svojim imenom, znanjem i rezultatima uz njegovu kandidaturu, spremni da se s njim borimo za bolju Srbiju.“

Proglas podrške potpisali su brojni akademici i profesori, kao i aktuelni i bivši dekani nekoliko srpskih fakulteta, ali su pažnju javnosti najviše privukle ličnosti iz svijeta sporta, umetnosti i estrade. Tako je podršku Vučiću pružilo nekoliko istaknutih bivših i sadašnjih fudbalera, kao što su: Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Milan Živadinović, Ivica Kralj, Vladan Lukić, Goran Bunjevčević.

Na listi su i košarkaši Nikola Peković, Boban Marjanović, Miroslav Nikolić, Milan Gurović, Goran Grbović, Nebojša Ilić, rukometaši Nenad i Predrag Peruničić, odbojkaši Vladimir Batez, Željko Tanasković i Zoran Gajić, atletičari, rvači, karatisti i drugi sportisti.

Proglas je potpisao i niz umjetnika i javnih ličnosti, među kojima su Svetislav Goncić, Lazar Ristovski, Branko Milićević Kockica, Slobodan Ćustić, Konstantin Kostjukov, Živorad Nikolić (Žika Šarenica), Mirko Alvirović, pjevači Dejan Matić, Merima Njegomir, Svetlana Ražnatović, Željko Samardžić, Neda Ukraden, modni kreatori Zvonko Marković i Saša Vidić, slikari Milan Cile Marinković i Miloš Šobajić…

Evo zbog čega oni podržavaju Aleksandra Vučića

Milan Živadinović
Srbiji je potreban pravi vođa. Svi protivkandidati žele lične promocije, a ne boljitak zemlji.

Miroslav Nikolić
Ja već duže vremena podržavam njegovu politiku. Smatram da on dobro vodi našu zemlju.

Goran Grbović
Smatram da sa Vučićem idemo dobrim putem, čini mi se da smo pre njega dosta lutali.

Mirko Alvirović
Podržavam Vučića jer je uradio mnogo toga za auto-industriju i razvoj saobraćaja.

Suzana Perić
Podršku dajem Aleksandru Vučiću jer ne želim da rizikujem budućnost svog djeteta.

Žika Nikolić
Naše je jedino da ga podržimo, da ga ne saplićemo, nego da mu pomognemo.

Dragan Džajić
Vučića sam upoznao prije 20 godina i imam mnogo razloga da ga cijenim i poštujem.

Željko Samardžić
Osjećam da mu je veoma stalo da uspostavi mir i blagostanje na ovim našim prostorima.

Lazar Ristovski
Glasaću za Vučića! Njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju.

Ivica Kralj
Vučić će biti predsjednik svih građana Srbije bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com