Čuvenog ĐAVOLA je osvojila jedna CETINJANKA i odvela PRED OLTAR (FOTO) - Volim Podgoricu

Čuvenog ĐAVOLA je osvojila jedna CETINJANKA i odvela PRED OLTAR (FOTO)

Srđan Žika Todorović danas puni 52 godine. Čuveni Đavo iz filma “Mi nismo anđeli” i Ratko iz “Sivog kamiona crvene boje” na filmu se pojavio kao trogodišnjak. Bilo je to u ostvarenju Nikole Rajića ”
“Ima ljubavi, nema ljubavi”. Brojnim ulogama je Žika osvajao publiku, a njega je osvojila jedna Ana.

Upozanli su se an Adi Bojani, Srđanovi prijatelji su ispričali da je on samo nekoliko dana nakon tog susreta shvatio da je našao ženu svog života.

Šest godina su bili u vezi, a onda su se 2004. vjenčali na Cetinju i to u njenoj porodičnoj kući, u prisustvu najbliže porodice i prijatelja. Ana je u to vrijeme bila studentkinja Filološkog fakulteta u Beogradu.

Jedan od omiljenih srpskih glumaca sa Anom je u veoma skladnom braku. Žika je publiku osvajao talentom, ali je postao i miljenih mnogih žena. Privlačio ih je njegov buntovnički duh. Jedino je Ani pošlo za rukom da ga “odvede pred oltar”, i da ga zatim zadrži za sebe.

 

 

Žiku danas gledamo u muzičkom takmičenju “Ja imam talenat”. A njegove uloge u filmovima “Crna mačka beli mačor”, “Tri palme za dve bitange i ribicu” kao da su se deslie juče.

Todorović je i poznati rok muzičar, svirao je bunjeve u bendovima “Ekaterina Velika”, “Električni orgazam”, “Disciplina kičme”.

Izvor: zena.blic

2 komentara

  1. After research a couple of of the weblog posts in your website now, and I truly like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and will probably be checking back soon. Pls check out my website online as effectively and let me know what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com