Mještani Park sume Zagorič: Da li je završen izviđaj, da li su otkrivene nezakonite radnje? - Volim Podgoricu

Mještani Park sume Zagorič: Da li je završen izviđaj, da li su otkrivene nezakonite radnje?

Mještani Park sume Zagorič, predali su danas zahtjev Osnovnom državnom tužilastvu sa molbom da im odgovore da li je završen izviđaj zbog postupka povraćaja zemljišta porodicama Stamatović i Vučinić.

“Tražimo od njih samo da nam kažu da li su otkrili ili nijesu nezakonite radnje u postupku. Skoro je godinu dana od kada smo od Vrhovnog državnog tužilaštva obaviješteni da su dokumentaciju proslijedili Osnovnom tužilaštvu i da je pokrenut izviđaj”, kazao je predstavnik mještana Radovan Jeremić.

Mještani su pored toga, prošetali i do advokatske kancelarije Mijović/Vuković, zastupnika porodice Stamatović, gdje su se uz zvižduke i povike zadržali par minuta.

“Nama su omča oko vrata advokati, a ne ljudi kojima je vraćena zemlja. Zbog toga ih upozoravamo, da se zapitaju šta rade sa mještanima Park šume”, istakao je Jeremić.

(Vijesti)

3 komentara

  1. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is really annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  2. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com