NOVA INTERNET POMAMA: “Tražim partnerku za putovanje od 20 do 40 godina, UZ JEDAN USLOV” - Volim Podgoricu

NOVA INTERNET POMAMA: “Tražim partnerku za putovanje od 20 do 40 godina, UZ JEDAN USLOV”

Mlada, zdrava, otvorena, prijatna, pristojna, tiha, staloženija, vedra, pozitivna i tolerantna kad treba. Osoba plaća samo aranžman, a vanpansionske usluge plaćam ja.

Ovako Zoran iz Leskovca preko oglasa traži nekoga ko će s njim u maju putovati u Grčku.
Vjerovali ili ne, takvih oglasa je sve više, kako na forumima tako i u novinskim oglasima. U većini slučajeva riječ je o onima koji nemaju s kim da odlaze na put, pa traže saputnika za ljetovanje, zimovanje ili provod tokom vikenda.

– Tražim partnerku za putovanje. Do 37 godina. Putovao bih u Budvu. Slobodan sam i otvoren i za ulazak u novu vezu – kaže Pera iz Beograda.

Oni nešto mlađi, detaljnije opisuju vrstu aranžmana i samo putovanje, te ne ostavljaju mjesta emocijama, a većina ih zahtijeva da svako plaća svoje troškove.

– Momak od 28 godina traži osobu ženskog pola od 20 do 40 godina za ljetovanje na Kikladima krajem jula i početkom avgusta 2017. Polazak iz Beograda automobilom. Putuju dvije osobe, a podjela troškova po pola – samo je još jedan od mnogobrojnih oglasa.

Ono što je zajedničko za sve one koji kreću u avanturu internet potražnje saputnika je to što im poslovi oduzimaju dosta vremena, te slobodne dane ne mogu uskladiti sa prijateljima, a skupo im je da putuju sami.

– Jedne godine sam putovala u Tursku sama i u agenciji su me spojili sa gospođom. To je bilo pogrešno, jer nam se karakteri nisu slagali. Zato sam prošle godine postavila oglas da tražim partnera za putovanje. Pristala sam da putujem s jednom djevojkom. Ispostavilo se da je to bio dobar korak pošto smo se lijepo odmorile i zbližile. Druženje smo nastavile i nakon ljetovanja u Italiji, onoliko koliko nam vrijeme to dozvoljava – kaže Dragana Berić.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com