Ovo je CRNOGORSKA Kim Kardašijan: Pobjegla je u Ameriku i postala MILIONERKA - Volim Podgoricu

Ovo je CRNOGORSKA Kim Kardašijan: Pobjegla je u Ameriku i postala MILIONERKA

O zgodnoj Crnogrki Amri Olević posljednjih dana bruji region, upoređujući je sa američkom starletom Kim Kardašijam.

Ova 29-ogodišnjakinja je rođena u Plavu, a trenutno živi u Los Anđelesu, gdje radi kao modna stilistkinja i ima svoju liniju šminke. Njene kozmetičke usluge pored već pomenute Kardašijan koriste zvijezde kao što su Kajli Džener i Mara Tajgen, a na Instagramu je pod imenom Amrezy prati više od pet miliona ljudi.

Amra je prije odlaska u SAD živjela u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Kako je ispričala za “Blic”, škola je nikada nije zanimala, imala je stroge roditelje (Ervin i Šemsa), pa se u 23. godini odselila sa druge strane Atlantika.

“To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspijevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak”, izjavila šminkerka.

Amra je prvi posao dobila u prestižnoj kozmetičkoj kući MAC, a nakon par godina je pokrenula samostalni biznis i postala milionerka. Ona često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a Crnoj Gori je posvetila i jedan od svojih sjajeva koji je nazvala “Montenegro”.

1 komentar

  1. Metla obicna. Sve go fotoshop i lazne obline! Pa ljudi ako su vam ovo ideali zene, propalo se! Obicna pornicarka! I sa ovim da se ponosimo! Sa poluprostitutkom koja se izoperisala ko zna kolko puta i bludnici po trulom zapadu. Jel nam to napredak i smjer za nase sestre, cerke, majke , unuke sutra??? DPS im nudi Porto Montenegro kao izvor lake i brze zarade?! Mislite da to moze tako? Ne moze. Ova mala je zastidje Crne Gore, a ne ponos! Znamo mi Crnogorci sto je sto, da nas ne uce ovi polipismeni zapadni novinari!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com