UHAPŠEN Vuka Golubović, njegov BRAT i još tri osobe! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN Vuka Golubović, njegov BRAT i još tri osobe!

Bivši gradonačelnik Berana i aktuelni funkcioner i odbornik DPS-a u beranskom parlamentu Vuka Golubović uhapšen je rano jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

“Vijestima” je to potvrđeno u beranskoj policiji, ali za sada nema detaljnijih informacija.

Kako nezvanično saznajemo, Golubović je uhapšen u svojoj kući u mjestu Buče blizu Berana.

“Vijestima je iz policije rečeno da su pored Golubovića uhapšene još četiri osobe, Golubovićev brat Milan koji je bio direktor Agencije za izgradnju Berana, bivši načelnici beranskog katastra Darko Mališić i Momčilo Tajičić, kao i vlasnik jedne geodetske agencije Vučeta Mališić.

“Čitav postupak je u nadležnosti Specijalnog tužilaštva, a beranska policija je samo pružala asistenciju prilikom akcijoe hapšenja”, kazao je sagovor “Vijesti” iz beranske policije.

Nakon što je preuzela vlast u Beranama, koalicija “Zdravo Berane” koju čine Socijalistička narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF) predala je više krivičnih prijava Specijalnom državnom tužilaštvu protiv Golubovića i drugih lica i firmi povezanih sa njim zbog zlouptrebe službenog položaja.

Iz aktuelne beranske vlasti su Specijalno državno tužilaštvo pozvali da postupi po tim prijavama, a posljednji put su to uradili prije mjesec dana kada im je na naplatu stigla mjenica od jednog privatnog preduzeća koju je Golubović potpisao neposredno prije predaje vlasti.

Iz Opštine su tada upozorili da neprestano stižu računi za koje u opštinskoj dokumentaciji nema nikakvih tragova.

1 komentar

  1. Idemo.. Sigurnim korakom! 5,6 visokih funkcionera DPS padne ybog kriminala! A mi govorimo o nekakvom kriminalnom udruzivanju? Pa DPS je najveca kriminogena tvorevina u drzavi! Ne govorm to ja, nego njihovi kadrovi.. Nema koji nije krao i varao i lagao.. OVo je strasno. DObro smi zivi kakvi nesrecnici su nam politicari i funkcioneri… Svi treba da se udruzimo protiv ovog zla, ljudi.. Unistise nam djecu, moral, drzavu sve! OTPOR narode!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com