Gusle motivišu Crnogorce pred Evropsko prvenstvo - Volim Podgoricu

Gusle motivišu Crnogorce pred Evropsko prvenstvo

 

Navikli su nas na uspjehe iz Njujorka, Toronta, Berlina, Firence i mnogih drugih takmičenja , a predstojećeg vikenda najtrofejniji crnogorski takmičari, braća Mladen i Marko Jokmanovic i Srđan Bošković, nastupiće na prvenstvu Evrope u brazilskom džiu džiu-u koje će se održati u Rimu.

Prvenstvo Evrope odvija se u disciplini No Gi a naši predstavnici kao uvertiru odradće i otvoreno prvenstvo Rima u disciplini Gi, koje će se održati dan prije prvenstva Evrope, u petak 31 marta.

Za brazilsku džiu džicu u Crnoj Gori ovogodišnji nastup ima poseban značaj jer će braća Jokmanović izaći na borilište u najcijenjenijoj diviziji cnih pojaseva što će biti prvi nastup majstora iz Crne Gore u ovoj diviziji na zvaničnom šampionatu Evrope, dok Srđan Bošković nastupa u prestižnoj diviziji purpurnih pojaseva i brani titulu prvaka koju je osvojio prije dvije godine.

Podsjetimo da su se ovi takmičari 2015. godine sa šampionata Evrope vratili sa četiri medalje i to sa zlatom i srebrom (kategorije -85 kg I open) koje je osvojio Srđan Bošković u diviziji plavih pojaseva dok su Jokmanovići bili bronzani u svojim kategorijama (79,3 kg i 67,3 kg) divizije braon pojaseva.

Zajedno sa guslarom Stefanom Markovićem i ostalim sparing partnerima i borcima objavljen je interesantan motivacioni video spot za posebno osmišljenu guslarsku pjesmu kojom se najavljuje nastup u Rimu, a koji sadrži titl na engleskom i portugalkom jeziku, što je veoma originalno, uvjerite se sami.

2 komentara

  1. I’d also like to say that most of those that find themselves with out health insurance can be students, self-employed and people who are jobless. More than half from the uninsured are really under the age of Thirty-five. They do not come to feel they are needing health insurance since they are young in addition to healthy. Their particular income is typically spent on houses, food, and entertainment. Most people that do go to work either full or not professional are not made available insurance by their jobs so they move without with the rising cost of health insurance in the usa. Thanks for the tips you write about through this website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com