“O bezbjednosti hrane životinjskog porijekla i hrani za životinje i kontroli te hrane, može da govori neko ko se intenzivno bavi tim poslom” - Volim Podgoricu

“O bezbjednosti hrane životinjskog porijekla i hrani za životinje i kontroli te hrane, može da govori neko ko se intenzivno bavi tim poslom”

Glavna veterinarska inspektorka Mirjana Drašković oštro je reagovala na navode direktorice Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove – UBHVFP Biljane Blečić, koja je za Pobjedu kazala da su meso i mesni proizvodi na crnogorskom tržištu bezbjedni i sigurni za upotrebu.

UPOZORENJE INSPEKCIJE! Ne kupujte piletinu i govedinu iz Brazila

NEMA MJESTA PANICI: Uvezeno meso iz Brazila je ispravno

– O bezbjednosti hrane životinjskog porijekla i hrani za životinje i kontroli te hrane, može da govori neko ko se intenzivno bavi tim poslom i kome je to zakonska obaveza. Tako je u skladu sa važećim propisima i još važećom organizacijom službe Veterinarske inspekcije u okviru Uprave za inspekcijske poslove (UIP), te ne stoje navodi Biljane Blečić da građani treba da prijavljuju promjene na mesu u prometu Upravi za bezbjednost hrane već to treba da čine, kao i do sada i prijavu podnose preko call-centra putem telefonskog broja 1300 i 080 555 555 ili mejl adrese: [email protected] – navela je Drašković u reagovanju.

(Analitika)

2 komentara

  1. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com