OVAKO je bilo kod PETROVIĆA, a onda je stigao njihov NAJBOLJI KUĆNI PRIJATELJ - Volim Podgoricu

OVAKO je bilo kod PETROVIĆA, a onda je stigao njihov NAJBOLJI KUĆNI PRIJATELJ

Petrovići su prosječna crnogorska porodica. Žive u kući na dva sprata koju su naslijedili od Sašinih pokojnih roditelja. Kuća je stara nekoliko decenija i svako malo nešto se popravlja, prepravlja, farba…

-Kuća – jama! – vajka se Marija svakodnevno. Ljuti se na Sašu koji dane provodi ispred kompjutera a vikendom ide na pecanje.

-Ni sijalicu ne umije da promijeni! Ni osigurač. Ne samo da ne umije, lakše mi je kad nije kod kuće. Svake godine ga pošaljem na pecanje, kad počne ribolovna sezona, pa dovučem Jupol, četke i krečim! Onda sređujem dvorište, farbam ogradu, ribam terase, kosim… Ne mogu više, umorna sam brate slatki, nije meni više 20 godina, nego 50! Posao, kuća, posao. Cio život radi na poslu, radi kod kuće, gdje sam tu ja? Djeca se odselilia, jedno u Beogradu, drugo u Beču, a ne bi ja njih ni zamarala, imaju oni svoj život, priča Marija.

Onda je odlučila da tome stane na kraj. Rekla je Saši da preuzme kućne poslove i – tačka.

-Ili to, ili odlazim! I znate li šta je on uradio? Okrenuo je telefon, čovjek je došao, za pet dana je bilo završeno krečenje, farbanje, dvorište, staze, sve! I to traje već pet godina. Postali smo i prijatelji, naš HAUS MAJSTOR je postao naš NAJBOLJI KUĆNI PRIJATELJ. Kad dođe vrijeme proljetnog sređivanja, spakujemo se i idemo u Beograd i Beč kod djece, i kad se vratimo SVE BLISTA! On sve organizuje i završi, i onda pravimo roštilj u dvorištu.

Kad je napravio svoju FB stranicu, stavio je baš ovu fotografiju i zvao nas je da nam kaže da smo postali zaštitni znak njegovog posla!

“Ovako je bilo do sada  Od sada, tu je vaš HAUSMAJSTOR! “

-Od srca vam ga preporučujem. Što god da vam zatreba, a ne možete sami, ili vam je dosadilo da radite sami, možete ga nazvati svakoga dana na broj telefona 067 650 661, ali nemojte mnogo kasno uveče, jer ide ranije na spavanje,  završava Marija.

 

(promo)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com