PODGORICA: RTCG duguje preko osam miliona eura! - Volim Podgoricu

PODGORICA: RTCG duguje preko osam miliona eura!

Radio televizija Crne Gore duguje 8,08 miliona eura, što je znatno više od cifre, koju je prijavio prethodni menadžment, saopštila je juče na sjednici Savjeta Javnog servisa generalna direktorica tog medija Andrijana Kadija.

Ona je istakla da još nije urađen završni račun za prošlu godinu, pa ne može govoriti o konačnoj cifri.

Menadžment, na čijem čelu je bio Rade Vojvodić, ranije je saopštio da duguju samo Radio-difuznom centru oko 2,4 miliona, dok su mimo toga poslovali pozitivno. Kadija je, međutim, obznanila juče da su izgubili još jednu presudu sa RDC, pa je dug prema njima narastao za 1,8 miliona, 1,26 miliona prema inostranim dobavljačima, 1,34 miliona kreditnih zaduženja i oko tri miliona generisanih gubitaka, koji se provlače iz prethodne godine.

Visina generisanih gubitaka je zatekla neke članova Savjeta, jer, kako su tvrdili, nijesu znali za to.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. Odje jos ima dugova od Sita plejboja Podgorickog.. Tamo se orgijalo, drogiralo, lagalo, kralo… I cudo je kako je ovaj dug ovoliko mali, s obzirom d aniko normalan ne gleda ovu TV Bastilju. Lazljiuva, nekreativna, jadna bijedna televizija, koja sluzi samo za odrzavanje DPS na vlasti. Ka i ona bijedna Pobjeda. Narod to vidi shvat , pa onda prezire i ignorise! RTCG treba zatvoriti kao TV i preurediti u muzej, u kome ce mladi generacijama dolaziti i gledati kako je jedna TV stavljena u funkciju laganja sopstvenog naroda i drzanja jedne lopovske bande na vlasti! Ostace u |Guslama!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com