Radojičić: Savez je ispunio sve obaveze prema igračima - Volim Podgoricu

Radojičić: Savez je ispunio sve obaveze prema igračima

Da li Rukometni savez Crne Gore osjeća odgovornost zbog sve češćih odluka igrača da ne nastupaju za svoju reprezentaciju, pitali smo predsjednika ove kuće Zorana Radojičića.

“Sve obaveze Saveza prema njima su izmirene, a ako nešto dugujemo neka ispostave račun, spremni smo odmah da sve odradimo”, istakao je Radojičić.

“To je njihov lični stav, ali svakako ćemo čekati da se odrede kada im se pošalje poziv. Uostalom, i za Lipovinu sam pročitao u medijima, ali to je očekivano”.

Dakle, nije vas iznenadila njegova odluka?

“Sve je jasno. Bosmanovo pravilo je donijeto 1995, član 39 rimskog ugovora. Tu nema dileme državni organi neka rade svoj posao, Savez je uradio sve. Ponavljam, sve što Savez duguje i nije uradio spremni smo da snosimo posljedice”, dodao je Radojičić.

Da li je Rukometnom savezu muška selekcija na drugom mjestu u odnosu na žensku?

“Sve što smo bili u mogućnosti da damo ženskom nacionalnom timu, dali smo i muškom možda čak i više. Mogu da garantujem da su u ovim uslovima isti aršini i prema jednima i prema drugima”, zaključio je Radojičić.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. This article is an appealing wealth of informative data that is interesting and well-written. I commend your hard work on this and thank you for this information. You’ve got what it takes to get attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com