Početna » NASLOVNA » Svetozar Marović opet odlaže odlazak iza rešetaka

Svetozar Marović opet odlaže odlazak iza rešetaka

Budvanin Svetozar  Marović  ponovo je tražio od kotorskog Osnovnog suda da odloži njegov odlazak u spuški zatvor.

Predsjednik tog suda Branko Vučković kazao je juče da je zahtjev za odlaganje podnio branilac nekadašnjeg visokog funkcionera DPS-a, advokat Zdravko Begović.

“Maroviću je odloženo izvršavanje kazne za period od tri mjeseca – od 23. decembra 2016. do 23. marta 2017. s tim da se javi u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija 3. aprila, pod prijetnjom prinudnog sprovođenja. Juče, 27. marta u sud je stigla molba branioca osuđenog  Marović  Svetozara, advokata Zdravka Begovića, kojom traži ponovno odlaganje zbog bolesti. Iz te dokumentacije se vidi, da je dostavljena potvrda Specijalne bolnice za cerebro-vaskularne bolesti Sveti Sava, da se  Marović  Svetozar nalazi u toj bolnici od 15. marta 2017. godine”, kazao je Vučković na pres konferenciji, prenosi Radio Kotor.

Vučković je pojasnio da je Marovićeva molba u proceduri, ali da je taj sud odbio molbe osuđenih Budvana Rajka Kuljače i Đorđa Pinjatića koji iza rešetaka moraju zbog presude u predmetu Zavala.

Vučković je juče predstavio izvjštaj o radu za 2016. godinu.

(Vijesti)

Check Also

POUČNA PRIČA KOJA ĆE VAM DATI NOVU SNAGU: Jednog dana nekom farmeru upadne magarac u bunar….

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Prioritet Vlade je članstvo Crne Gore u EU

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

1 komentar

  1. Narod trazi mnogo ozbiljnije kazne za Veleizdaju Crne Gore. Veleizdaja drzave je stavljanje ruke u dzepove njenih gradjana, zloupotreba funkcije, korupcija, pronevjera, kradja.. TO je veleizdaja, a zna se kako su kaznjavani Veleizdajnici Crne GOre kroz vijekove. Dzaba se krijete i lijecite Marovici, imena su va gvozdenim slovima zakucana u najsramnijim stranicama CG istorije. Marovici bice sinonim za propalu, lopovsku, olosku, drogiranu, lazljivu i zlu famelju.. Pamtice vas ka Zeka Manitoga kad vi ja velim! Gusle ce vam sudit!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *