TEŠKO POVRIJEĐEN PODGORIČANIN: “Počeo sam da kočim, pobjegao desno koliko sam mogao” - Volim Podgoricu

TEŠKO POVRIJEĐEN PODGORIČANIN: “Počeo sam da kočim, pobjegao desno koliko sam mogao”

Podgoričanin Luka Radović (29) teško je povrijeđen juče u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Danilovgrad –  Podgorica.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da je Radović velikom brzinom vozio “BMW” od Podgorice ka Danilovgradu, i da je nešto poslije 11 časova, u mjestu Sušica  izgubio kontrolu nad vozilom.

Očevici su ispričali da je   “BMW” (BF-AF591) najprije  udario u bankinu, a potom i u kamion koji je nailazio iz suprotnog smjera.

Djelovi Radovićevog vozila bili su rasuti  dvadesetak metara po magistrali i nasipu pored puta.

Od siline udara dvadesetdevetogodišnjak je ispao iz vozila.

Hitno je prevezen u Urgentni blok Kliničkog centra, gdje su mu konstatovane tešek povrede, opasne po život.

Direktor Urgentnog bloka dr Nermin Abdić, kazao je “Vijestima” da je povrijeđeni primljen u teškom stanju i da je životno ugrožen: “Ima teške povrede glave i grudnog koša, intubiran je i smješten u jedinicu intenzivne njege”.

Vozač kamiona, hrvatski državljanin Boze Skočibušić  kazao je “Vijestima” da je teretnjakom išao iz pravca Danilovgrada.

“Sivi ‘BMW’ dolazio mi je u suret, odjednom je udario u bankinu. Počeo sam da kočim, pobjegao desno koliko sam mogao, ali se njegovo vozilo  okrenulo nakon udara i lijevim dijelom zadnjeg trapa udarilo u prednji lijevi dio kamiona”, kazao je Skočibušić.

Saobraćaj je satima bio u prekidu.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com