Širom OTVORITE OČI kad trgujete u “LAKOVIĆU”: I na OVAJ način vas varaju (FOTO) - Volim Podgoricu

Širom OTVORITE OČI kad trgujete u “LAKOVIĆU”: I na OVAJ način vas varaju (FOTO)

Čitalac portala “Volim Podgoricu”, čiji identitet je poznat redakciji danas se požalio na, kako kaže, svjesno varanje potročaša u marketu “Laković” u Tološima. On je, kako kaže, danas trgovao u ovom marketu i ukazao radnicama na “grešku” koja je bila istaknuta na cijeni, ali – uzalud.

– Današnji slučaj je čisti dokaz da to NAMJERNO RADE, i da greške na istaknutim cijenama na policama nisu slučajne. Na cijeni kukuruza u limenci piše iznos i gramaža 400 grama, dok je limenka u stvari od 300 grama. Kako sam, zbog brojnih “grešaka” na koje svakodneno nailazim u podgoričkim marketima, odlučio da tjeram mak na konac i da se borim sa potrošačka prava, kažem prodavačici da ispravi grešku.

Ona klimne i preda mnom skloni cijenu. Ja napravim dva kruga kroz radnju, dođem ponovo do iste police i vidim istu cijenu! – priča naš čitalac.

On pretpostavlja da je prodavačica mislila da je on izašao iz radnje i vratila istu cijenu na staro mjesto.

– Nisam imao u planu da kupim taj kukuruz, ali sam ga sada uzeo, slikao cijenu i limenku, koje vam dostavljam.

Uopšte nije u pitanju iznos, već princip. Svakoga dana me zakinu za nešto, i svakog potrošača od kojih ogroman broj ne obrati pažnju, a oni na kraju mjeseca isplate plate svim radnicima od tih “grašaka”,  od kesa, od sitniša koji ne vraćaju, kaže naš čitalac.

– Stavljajući veću gramažu na cijenu dovode nas u zabludu i sugerišu da je cijena povoljna, a mnogi ne pogledaju stvarnu gramažu na proizvodu. To je isto kao da su mi prodali četiri kilograma banana, a u kesu stavili tri, zaključuje naš čitalac.

Da li ste i vi imali slična iskustva? Pišite nam u komentarima, a ako smatrate da ste oštećeni kao potrošač, pišite nam na mejl [email protected] ili u inbox naše FB strane Volim Podgoricu. 

Pročitajte i ove žalbe potrošača:

PODGORIČANIN doživio MALTRETIRANJE u Voliju; Kasirka zahtijevala LEGITIMACIJU da bi mu vratila novac! (FOTO)

KO JE OVDJE LUD?!

PODOGORICA: Gdje trgujete voće i povrće? Razlike u cijeni su OGROMNE

I VAMA SE OVO DEŠAVA? Ovaj Podgoričanin NIJE ŽELIO da ostavi svoja TRI CENTA u marketu Laković

 

 

7 komentara

  1. ja bih ipak titulu NAJVEĆEG PREVARANTA dodijelila AROMA marketu u Gintaš-u,gdje,konzerva fileti skuše u biljnom ulju ( Adriatik Queen) NEMA ISTAKNUTU CIJENU pa koliku god vam otkucaju cijenu na kasi -oni su u pravu….

  2. ja mislim da Lakovic diskont na zabjelu ima najneljubaznije zaposlene. na svakom sektoru makar po dvije neljubazne radnice. o kasirkama da ne pricam, njih bi u ausvic odma postavili za strazarke. tako kako se vecina ponasa prema musterijama ponasali su se u logorima.samo sto ove kasirke imaju mnogo modernije frizure. zato sam i prestala trgovati tamo. a pogresne cijene su posebna prica. ovakvih slucajeva kao ovi sto su nevedeni ovih dana na portalima primijetila sam dosta kod njih.a vec kad pocnu da pakuju ono sto je musterija trgovala tada mi dodje da sve vratim jer pare kojima to placamo nit krademo nit beremo. jedan momak uljudno slozi u kesi namjernice ostali se gadjaju kao da igraju kosarku.

  3. Isto rade u raznim marketima, nas Lida market pljacka, tamo je svaki dan neka ovakva situacija. S vremena na vrijeme nekome pukne filma,napravi haos u radnji,ali opet nista, oni po starome. Nego, narod treba da se nauci da prijavi inspekciji kad nesto nije kako treba. Da ima bilo sta da radi tako kasno ne bih nikad vise usla tamo.

  4. A tek cena na rafu I kasi pa mene su na dva toalet papira zakinuli 2 e jednr cenr na artiklu druga na kasi ja ne proveravala dok kuci nisam dosla I gle cudna cuda :)))

  5. Mislim da ovaj gospodin nije u pravu. Fino pise na konzervi 425 grama i to je ta zapremina konzerve.
    U njo ima cca 300gr kukuruza al to nije mjerilo. Velika tegla kiselina recimo, pise 2.5 kg, bilo krastavaca, paprike ili slicno. To vam je mjerilo. Ne moze tacno da se izvaga sadrzaj povrca u njoj. Srednja, tzv. kilska tegla, uglavnom pise 700-720gr, bez obzira na kolicinu sadrzaja, povrce voce, dzem i sl. To su ti proizvodjacki standardi. Zamjeram i ovom portalu kako pompezno objavljuje ovakve nesporazume medju kupcima…

  6. Ja sam dozivio uvecanje racuna 100 posto ali nema nacina da ih kontaktiram,da reklamiram tel koji su.objsvili 020 640330,i 020 640695 kad pozovete dobijete obavijest zovete nepostojeci broj
    Kasirka markus milica broj kasa 321kroz006 datum 16.05.2020.g.u 19.31.hnaplatila kauciju za povske flase i uduplala racun ,niti sam kuppvao pivo niti kauciju i nemogu ih kontaktirati da reklamiram moram prijaviti inspekciji podtoji snimak oni sve snimaju.

  7. My wife style of bogus body art were being quite unsafe. Mother worked with gun first, after which they your lover snuck free upon an tattoo ink ink. I was sure the fact just about every should not be epidermal, due to the tattoo ink could be attracted from the entire body. make an own temporary tattoo

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com