UHAPŠENA JEDNA OSOBA: U „Renou Clio“ mu našli KILOGRAM DROGE - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA: U „Renou Clio“ mu našli KILOGRAM DROGE

Službenici Uprave carina i Uprave policije su na graničnom prelazu Dobrakovo uhapsili M. I. (34) iz Šabca, zbog sumnje da je u automobilu pokušao da prokrijumčari oko kilogram skanka.

Kako dodaju iz UC i UP, policijski i carinski službenici su 1. Aprila oko 10.30 časova, izvršili pregled vozila  „Reno Clio“ srbijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.I. (34) iz Šapca, a tom prilikom su ispod suvozačevog sjedišta pronašli i oduzeli pvc pakovanje u kojem se nalazilo 1098 grama skanka.

Protiv M. I. je podnijeta podnijeta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodna, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzetu drogu preuzeli su službenici Odsjeka za borbu protiv droge i ona će biti upućena Forenzičkom centru na vještačenje.

(CdM)

1 komentar

  1. Congratulations on having Hands down the most sophisticated blogs Ive come throughout in many time! Its just incredible what you can remember from a specific thing simply because of how visually beautiful it’s. Youve put collectively an awesome blog space -great graphics, videos, layout. That is undoubtedly a must-see weblog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com