PODGORICA: Uhapšen Nebojša Vujković, SILOVAO BIVŠU SUPRUGU? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšen Nebojša Vujković, SILOVAO BIVŠU SUPRUGU?

Inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti uhapsili su juče sugrađanina Nebojšu Vujkovića (37) zbog sumnje da je silovao bivšu nevjenčanu suprugu, državljanku Srbije nastanjenu u Podgorici I.Š. (37). Zajedno sa Vujkovićem, uhapšeni su i njegovi drugovi Srđan Vukčević (43) i Vesko Baošić (39), koji se sumnjiče da su počinili krivično djelo “prinuda”, saznaju Dnevne novine.

Prema nezvaničnim informacijama, I.Š. je 23. marta prijavila policiji da je dan ranije Vujković navodno silovao i detaljno opisala ovaj događaj, iako u prvim trenucima nije znala ko su dvojica muškaraca koji su mu pomogli u tome.

I.Š. je u prijavi navela da je 22. marta, u Ulici Blažene Ozane, dok se kretala pješke, automobilom presreo bivši nevjenčani suprug, koji je od nje tražio da uđe u automobil, u kojem su bila i dvojica njegovih prijatelja. Međutim, ona je to odbila.

“Oštećena je dalje opisala da su dvojica muškaraca potom izašla iz auta, prišli joj i savladali je, a jedan od njih joj je stavio ruku preko usta, kako ne bi mogla da dozove pomoć”, kazao je sagovornik DN.

Tokom kriminalističke obrade, nekoliko dana kasnije ispostavilo se da su dvojica osumnjičenih za prinudu Vukčević i Baošić.

“Njih dvojica su I.Š., kako tvrdi, ubacili u auto, i to na mjesto suvozača, a Vujković je odmah automatski zaključao sve brave u vozilu. Odvezao je prema Dajbabama, a onda je navodno tražio da sa njom ima seksualni odnos”, ispričala je I.Š. u policiji i tužilaštvu. Kako je ona to odbila, pokušavala da otvori vrata, slomivši tako plastičnu ručku sa unutrašnje strane vrata, a on je navodno počeo da je tuče. “Kada je izudarao pesnicama, kako je ispričala, svukao je na silu i silovao”, naveo je izvor blizak istrazi.

Vujković i dvojica njegovih drugova sinoć su privedeni u Više državno tužilaštvo, gdje su saslušani. Vujkoviću je određen tužilački pritvor, dok su Vukčević i Baošić pušteni da se brane sa slobode.

(Dnevne novine)

2 komentara

  1. Whats up! I simply wish to give an enormous thumbs up for the great information you have here on this post. I might be coming again to your blog for more soon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com