Uhapšena djevojka koja je prijetila Petru Strugaru! - Volim Podgoricu

Uhapšena djevojka koja je prijetila Petru Strugaru!

Glumac Petar Strugar (29) prethodnih mjeseci prolazio je kroz pakao zbog misteriozne djevojke koja ga je mjesecima proganjala, ali sad može da odahne, pošto je ona privedena.

 

Jezive prijetnje njemu i njegovoj djevojci upućivala je djevojka sa kojom je bio u vezi, i sa kojom je sarađivao na filmovima, pošto je ona inače angažovana u domaćoj filmskoj industriji, saznaje “Alo!”.

Djevojka je privedena u policiju na informativni razgovor, kada su provjere listinga ukazale ko je autor zabrinjavajućih poruka. Ona je satima odgovarala na pitanja inspektora i objasnila motive zbog kojih je proganjala i prijetila mladiću sa kojim je bila u vezi.

– Na saslušanju je plakala i tvrdila da ga voli i da nikada ne bi mogla stvarno da ga povrijedi. Ponavljala je da se plašila da će ga izgubiti i da je to htjela da spriječi – otkriva izvor blizak istrazi.

Strugar je bio šokiran kada je saznao da prijetnje srmću stižu od djevojke s kojom je u vezi, i da mu je ona prijetila da će mu ubiti sina iz prvog braka. Odmah poslije skandaloznog otkrića Strugar je raskinuo sa njom, dok će je ubuduće viđati isključivo na sudu!

Poruke koje je glumac dobijao pokazale su dokle je djevojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su prijetnje bile ozbiljne.

Emotivna veza pretvorila se u noćnu moru mladog i uspješnog glumca. Ispostavilo se da je djevojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe! Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje prijetnje ili je riječ o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene – navodi izvor blizak istrazi.

foto: alchetron.com

Strugar je mjesecima trpio proganjanje i razbijao glavu ko je djevojka koja se okomila na njega. Policiji je podnio prijavu 7. marta ove godine i predao im SMS-ove sa jezivim prijetnjama. U startu je bilo jasno da poruke šalje ženska osoba, a sve ostalo je bila misterija. Pretpostavka je bila da je riječ o fanatičnoj obožavateljki, zbog čega su odmah traženi listinzi, a njegov telefon uzet na provjeru.

Počelo je sa ljubavnim porukama u kojima mu je naizled anonimna djevojka pisala da želi da bude sa njim. Međutim, to je bio samo početak drame, jer je ubrzo ispred vrata svog stana pronalazio cedulje sa porukama. Poslije toga su uslijedile prijetnje smrću i na kraju jeziva upozorenja da će mu ubiti sina iz prvog braka.

Kada je prijavio slučaj, glumac je bio vidno uznemiren i zabrinut. Policija je provjerom listinga otkrila ko je vlasnik telefonskog broja sa kojeg su slate poruke.

Cio slučaj je u tužilaštvu, koje će poslije saslušanja aktera ovog događaja i prikupljenih dokaza procijeniti da li će protiv opsesivne djevojke podići optužnicu i za koje krivično djelo.

Petar Strugar ima dvogodišnjeg sina Zarija, kojeg je dobio u kratkom braku sa glumicom Ivanom Nikolić. Oni su počeli da se zabavljaju 2012, vjenčali su se u decembru 2013, a sina Zarija dobili su u junu 2014. Rastali su se šest mjeseci kasnije, što je šokiralo javnost i njihove prijatelje. Petar nije želio mnogo da govori o razvodu od Ivane. Jedino što je rekao bilo je da su zbog djeteta ostali u dobrim odnosima.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com