Početna » PG INFO » Aktuelno » PODGORICA: Brak je UGOVOREN, ali mlada nije MALOLJETNA

PODGORICA: Brak je UGOVOREN, ali mlada nije MALOLJETNA

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, nakon informacija objavljenih u medijima a u vezi sa navodno ugovorenim brakom maloljetne Romkinje za novac, preduzeli aktivnost kako bi ovi navodi bili provjereni, saopšteno je iz policije.

Maloljetnoj PODGORIČANKI ugovoren BRAK za 15.000 eura!
Službenici CB Podgorica su uzeli izjave od lica koja se spominju kao navodni akteri ovog događaja. Na osnovu tih izjava i drugih operativnih aktivnosti utvrđeno je da D.B. nije maloljetna već da ima 19 godina.
Dosadašnja prikupljena saznanja ne ukazuju na to da se radi o braku ugovorenom za novac, bez obzira na to službenici CB Podgorica su o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i preduzimaju dalje aktivnosti kako bi utvrdili sve relevantne činjenice u vezi sa ovim događajem.

Check Also

ISPOVIJEST PODGORIČANKE: Izgovorila je to sa osmjehom dok sam ja jedva stojala na nogama, bol je lomio moju dušu i tijelo…mislila sam na djecu i kako da ih prehranim

Podgoričanka, majka troje djece podijelila je svoju muku u pismu koje je uputila Banki hrane ...

KOMPROMITUJUĆI VIDEO: Podgoričanka koja je REKETIRALA stranca, bila u vezi sa Mugošom?

Pokret za promjene saoptio je da ima saznanja od svojih izvora iz tužilaštva i policije ...

1 komentar

  1. Podgoričanin

    Odlučite se ljudi šta ćete da objavite. Nije tacno da je ugovoren, i sami ste pisali dolje da nije ugovoren. Policiji je juče data izjava i tužiće se Dan za iznisenje neistinitih informacija. Danas sam pročitala reagovanje ovo je haos kakvih novinara ljugavaca imamo. A vi vala iz Volim Podgorice samo mlatite bez provjere infrmacija.
    Pogledajte kakv vam j enaslov, a kakav tekst.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *