Rusija i SAD na ivici rata? - Volim Podgoricu

Rusija i SAD na ivici rata?

Rusija je pozvala na hitan sastanak Savjeta bezbjednosti ujedinjenih nacija na kome bi se diskutovalo a američkom napadu na bazu sirijske vojske.

Rusija je istakla da suspenduje dogovor o komunikaciji sa SAD oko korišćenja sirijskog vazdušnog prostora. To faktički znači da je zaustavljen sporazum o mogućem izbjegavanju sukoba u sirijskom vazdušnom prostoru.

Komunikacije između vojski SAD i Rusije po pitanju akcija u Siriji sada više nema, te bi u svakom daljem djelovanju jednih i drugih moglo da dođe do potencijalnih konflikata, prenosi “Frans pres”.

Sjedinjene Američke Države izvršile su vazdušne udare na bazu sirijske armije, u znak odmazde za napad hemijskim oružjem na jedan grad pod kontrolom pobunjenika.

2 komentara

  1. Picke Masonske… Potruju prvo djecu, pa bez dokaza , sudjenja i bez protoka vremena gospodo?? Vi kao picke bacite 50 Raketa. Pa sjedite u avion picke pa poletite. Ne smijete jer bi vas Rusi desetkovali u vazduhu jer su Rusi za vas Vitezovi a vi NATO hijene koje samo slabije smiju da napasnu! Rusi ce vas samljet! Pobiste onu djecu, mislite da vam iko vise vjeruje. Kako to da se istu noc aktivira napad? Znaci da je pripreman, da ste ocigledno vi NATO pobili civile. Odgovaracete za Ratne Zlocine kad tad! Sve vam se upisuje bitange natovske! Dalje ruke od Crne Gore!

  2. I do consider all the ideas you have introduced for your post. They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for newbies. Could you please extend them a little from next time? Thank you for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com