LAŽNA DOJAVA O BOMBI U DELTI: Radnici se vraćaju u tržni centar - Volim Podgoricu

LAŽNA DOJAVA O BOMBI U DELTI: Radnici se vraćaju u tržni centar

Tržni centar Delta Siti, u Podgorici evakuisan je oko 12.45 časova, zbog dojave o podmetnutoj bombi. Kako se ispostavilo nakon pregleda antidiverzione jedinice, dojava je bila lažna.

PODGORICA: Čekirao se “Pored bombe u Delty” (FOTO)

Radnici su oko 16 časova počeli da se vraćaju na svoja radna mjesta u šoping molu.

Foto: Jelena Kontić/Vijesti

 

Policija je nakon dojave evakuisala i ljude sa parkinga ispred tržnog centra sve do City kvarta.

 

Foto: CdM

 

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Samstag, 8. April 2017

U trenutku dojave u Delti je bilo više stotina građana.

Ispred Delte su se ubrzo pojavile ekipe vatrogasne službe i Hitne pomoći.

U tržnom centru za danas je bio planiran festival zdravlja i zdravih stilova života, pod sloganom: “Budimo zdravi u zdravom okruženju”.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Sto se cini od SIGURNOG KORAKA? Bas je situacija Sigurna, stabilna, napredna! Veli Milo Lazovcina da smo usli u red razvijenih zemalja zapada!? Hihihi///Sramo! JAd i bijeda, svake nedelje po 3,4 bombe , dojave, eksplozije ili pucnjave! I to je Civilizovano? A niko ne odgovara, kao ne zna se, jer policija samo spija opozicionare i postene gradjanje. A kriminalci su vecinom u redovima Policije i DPS funckionera, pa Vrana Vrani oci ne vadi! Narode DPS nema legitimitet da vlada Crnom GOrom. TO su lazovi i prevaranti, i vladaju na osnovu laznog Drzavnog Udara, na osnovu nelegitimnih izbora! DPS je fasisticka organizacija a nikako ne demokratska! Dje nam je referendum za NATO Dule ? Dusko Radijator je zaboravio na osnovni postulat Slobodei Demokratije , a to je REFERENDUM! Narod hoce referendum , a ne DPS Sektu i lopove!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com