VJEROVALI ILI NE: Majka i sin postali otac i ćerka (FOTO) - Volim Podgoricu

VJEROVALI ILI NE: Majka i sin postali otac i ćerka (FOTO)

Korej se od malih nogu ponašala poput djevojčice, a zbog ženstvenog ponašanja vršanjaci su je zlostavljali. Majka je morala da je ispiše iz škole, a tek u 11. godini života potvrdilo se ono u šta je sumnjala. Korej je gledala emisiju o jednoj transrodnoj djevojčici i tada se povjerila majci da se osjeća baš poput nje. Roditelji su je potpuno razumjeli i prihvatili njene strahove i želje.

View this post on Instagram

???

A post shared by Corey Maison (@coreymaison) on

Pomoć ljekara Korej je potražila u dječijoj bolnici u Čikagu. Ljekari su ipak savjetovali da s hormonalnom terapijom pričekaju do njenog 14. rođendana, što je ujedno bilo dovoljno rano da djevojčica izbjegne muški pubertet.

Tada su zajedno započeli proces promjene pola.

“Bio sam ohrabren odlukom svog djeteta, iako su se emocije miješale”, rekao je Erik, koji se i sam odlučio za mastektomiju i otkrio da je još uvijek u braku s partnerom u kog se zaljubio dok je bio žena.

Priznaje da je jedina greška koju je napravio ta što se nije dovoljno rano edukovao o promjeni pola i krenuo sa postupkom.

Korej je transformaciju sebe i svoje majke objavila i na Instagramu, čime je dobila mnoštvo lajkova i pozitivnih i ohrabrujućih komentara.

Kako su rekli, ne obaziru se na negativne komentare i žive svoj život. Njima je sasvim lijepo i priznaju kako su tek sada zadovoljni svojim izgledom i tijelom.

(B92.NET)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com