PODGORICA: VELIKI KONCERT DŽIBONIJA - Volim Podgoricu

PODGORICA: VELIKI KONCERT DŽIBONIJA

Splitski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni biće zvijezda druge večeri City Groove festivala, saopštili su iz organizacije, dodajući da će se poznati muzičar nakon šest godina, družiti sa publikom u glavnom gradu Crne Gore 3. juna na Stadionu malih sportova.

Nastup u Podgorici hrvatski muzičar iskoristiće i za promociju numere sa aktuelnog albuma “Familija”, koji je objavio zajedno sa  Oliverom Dragojevićem.

-Nekadašnji frontmen splitskog heavy metal benda “Osmi putnik” od početka devedesetih uspješno gradi samostalnu kantautorsku karijeru tokom koje je stvorio jedinstven muzički izraz spajanjem savremenih pop i rok strujanja sa zvukovima tipičnim za dalmatinski duh.

Još od prvog samostalnog albuma ‘Sa mnom ili bez mene’ Gibonni se smatra jednim od muzičara sa prostora Balkana čije pjesme nikada ne ‘stare’, već se uvijek pjevaju sa istim žarom. Za sebe voli da kaže da je ‘pjesnik trenutka’ koji umije opisati svoja najdublja osjećanja, ali i čuti tuđe emocije koje pretače u stihove svojih budućih pjesama. Mnogi ga smatraju majstorom za balade, a njegove pjesme rado slušaju i oni koji vole drugačiji, brzi zvuk. Ono što je sigurno, gdje god da nastupa obara rekorde posjećenosti, stoji u saopštenju.

 

Ovogodišnji City Groove festival biće održan od 2. do 4. juna, a tokom tri dana na Stadionu malih sportova gostovaće najveća imena domaće i svjetske muzike”, obećavaju organizatori, koji su nedavno najavili i glavnu zvijezdu koja će otvoriti festival – poznatog francuskog DJ-a i producenta Boba Sinclara, dok će u završnici festivala svirati “Queen Real Tribute”.

Festival je dio je manifestacije Podgoričko kulturno ljeto, a ulaznice će biti  puštene u prodaju tek pošto kompletan program bude objavljen.

2 komentara

  1. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you turn out to be experience, would you thoughts updating your weblog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this weblog submit!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com