Pronađena mrtva poznata manekenka - Volim Podgoricu

Pronađena mrtva poznata manekenka

Rauda Atif, manekenka koja se našla na naslovnoj strani “Voga“ pronađena je mrtva u hotelskoj sobi, a njena porodica tvrdi da je ubijena zato što se nije oblačila u skladu sa islamom.

Dvadesetjednogodišnja Rauda se u oktobru našla na naslovnici indijskog izdanja magazina “Vog“ u društvu koleginica iz cijelog svijeta. Nažalost, prije nekoliko dana ona je pronađena obješena u hotelskoj sobi.

Istraga i autopsija su pokazali da je u pitanju samoubistvo, ali njena porodica ne prihvata ovu teoriju. Njen brat i porodica sa Maldiva tvrde da su je ubili ekstremisti i namjestili da smrt izgleda kao samoubistvo.

“Studentkinja medicine sa Maldiva i moja ćerka Rauda Atif nije počinila samoubistvo. Ubili su je u sobi hostela. Imam činjenice“, napisao je njen otac dr Muhamen Atif.

Njen brat Rajan Atif optužio je islamske ekstremiste za njenu smrt.

“Serija ubistava počinjena je u Bangladešu koji su okarakterisani kao samoubistvo, a vjeruje se da iza njih stoje islamisti. Njen stil oblačenja je okarakterisan kao nemoralan i u neskladu sa islamskom tradicijom iako je ona na fakultetu nosila maramu i prekrivala lice“, rekao je on.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com