Sinu Vesne Medenice treba 10 godina da vrati kredit - Volim Podgoricu

Sinu Vesne Medenice treba 10 godina da vrati kredit

Prva banka zaključila je novi kreditni aranžman sa podgoričkom firmom „Timi“, biznismena Miloša Medenice, sina predsjdnice Vrhovnog suda Vesne Medenice, omogućivši mu da kredit od 200 hiljada eura vrati za deset, a ne četiri godine, kako je prethodno bio zaključen ugovor.

Firma, koja je registrovana za trgovinu na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, prvobitno se u aprilu prošle godine zadužila kod banke koju kontroliše Aco Đukanović, brat lidera DPS-a Mila Đukanovića, uzimajući kredit od 200 hiljada eura sa rokom vraćanja od 48 mjeseci. Međutim, krajem prošle godine, uslijedilo je zaključivanje novog kreditnog ugovora, po kome se Medenici daje rok od 120 mjeseci da vrati kredit.

Kao garanciju da će vratiti kredit Miloš je založio komplentu imovinu koju ima u Podgorici i Tivtu, na koju je Prva banka upisla hipoteku sa zabranom otuđenja i opterećenja.

Hipoteka je u korist Prve banke u iznosu 200.000 uvećana za kamate, naknade troškove i druga sporedna potraživanja. Kamatna stopa iznosi pet odsto godišnje, efektivna kamatna stopa iznosi 5,05 odsto godišnje, zatezna kamatna stopa od dva odsto mjesečno sa rokom otplate od 120 mjeseci“, navodi se u katastarskoj evidnciji Uprave za nekretnine.

Hipoteka je, kako stoji u rubrici tereta, upisna na nekretnine sredinom decembra prošle godine.

Naime, Đukanovićeva banka je, kako stoji u katastarskoj evidenciji, upisala hipoteku na dva stana od 68 i 91 kvadrata koje mlađi Medenica ima u Ulcinjsokoj ulici u Podgorici na prvom spratu. Riječ je o zgradi koju je gradila građevinska kompnija „Lipa“.

Zabrana Prve banke stavljena je i na dva placa od 90 i 80 kvadrata koje Miloš ima u tivatskom naselju Krašići. Riječ je o atraktivnim parcelama, na kojima su planskim dokumentima ucrtana izgradnja vila, a za koje je i Medenica dobio građevinsku dozvolu.

Hipoteka jedino nije upisna na porodičnu kuću, koju je Miloš naslijedio u Kolašinu.

(Vijesti)

5 komentara

  1. Nudimo zajam uz nisku kamatnu stopu od 3%. Prijavite se za brz i povoljan zajam kako biste isplatili račune i započeli novu tvrtku ili ponovno financirali svoje projekte po jeftinijoj kamatnoj stopi od 3%. Imate nisku kreditnu ocjenu i teško ste dobili kapitalni zajam od lokalnih Banaka i drugih financijskih institucija? Ovo je vaša prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo toga. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s teškim novcem. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: [email protected]

  2. MICHEAL THIAGO LOAN FIRM
    Nudimo kredite po kamatnoj stopi od 2% Nudimo kredite poduzećima, osobni zajmovi, zajmovi, auto krediti, studentski krediti, zajmovi za konsolidaciju duga e.t.c. Bez obzira na vašu kreditnu ocjenu. Mi smo zajamčeno pružiti financijske usluge našim brojnim kupcima širom svijeta. Uz naše fleksibilne pakete kredita, krediti se mogu obrađivati ​​u vrlo kratkom vremenu i predati dužniku. Ako trebate brzi kredit, molimo Vas da nas kontaktirate ispunjavanjem ovog PRIJAVE i pošaljite na našu email adresu: [email protected]

    ============================
    OBRAZAC PRIJAVE
    1) VAŠ IME ………………….
    2) VAŠA ZEMLJA ……………….
    3) VAŠA ZANIMANJA …………….
    4) BROJ TELEFONA ……………….
    5) MJESEČNI DOBIT ……………..
    6) ADRESA ……………………
    7) SVRHA ZAJMA …………….
    8) ZAHTJEV ZAHTJEVA ……………….
    9) TELEFON …………………

    Ako ste zainteresirani i želite dobiti zajam od
    MICHEAL THIAGO LOAN FIRM, molimo ispunite prijavu
    obrazac i odgovorite putem e-maila na adresi: ([email protected])

  3. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirenje duga ili plaćanje računa ili početak lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško je dobiti kapitalni kredit od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Ovo je vaša prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo toga. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s teškim novcem. Nudimo zajam uz nisku kamatnu stopu od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte; [email protected]

  4. Нудимо приватне, комерцијалне и личне кредите са минималним каматним стопама од само 3% у периоду од 1 године до 15 година у било којем дијелу свијета. Да ли гризете нокте? Умјесто да се претучете, зашто не бисте контактирали Јохнсон Финанце Лоан Агенци (кредитне услуге) сада, стручњаке за зајмове који помажу да се заустави лоша кредитна повијест и открију рјешење које је наша мисија. Службеник зајмодавца: г. Јохнсон Смитх. Контакт е-маил: [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com