BAHATO PONAŠANJE PREDSJEDNIKA PARLAMENTA: Službeno vozilo parkira gdje želi (FOTO) - Volim Podgoricu

BAHATO PONAŠANJE PREDSJEDNIKA PARLAMENTA: Službeno vozilo parkira gdje želi (FOTO)

Lider Socijaldemokrata Crne Gore i predsjednik Skupštine Ivan Brajović sinoć je u sklopu predizborne kampanje za lokalne izbora u Herceg Novom, boravio u tom gradu, (zlo)upotrebljavajući pritom državne resurse koji su mu stavljeni na raspolaganje.

Brajović je, kako nezvanično saznajemo, sa simpatizerima SD bio u Gradskoj kafani u centru Herceg Novog pri čemu je doputovao službenim automobilom na čije korišćenje ima pravo kao predsjednik parlamenta.

Foto: Vijesti

Oba vozila sa kojima je u Herceg Novi stigao Brajović i njegova pratnja (mercedes ML klase PG MN 132 i mercedes E klase PG MN 129), bila su nepropisno parkirana na trotoaru, odnosno na taksi stajalištu u Njegoševoj ulici u blizini gradske kafane.

Fotografije nepropisno parkiranih državnih automobila iz pratnje predsjednika parlamenta i lidera SD, “Vijestima” su dostavili čitaoci.

Brajović je kao predsjednik Skupštine štićena ličnost i ima pravo na 24-satno obezbjeđenje.

Foto: Vijesti

On je i ranije kao ministar MUP-a koji je po zakonu takođe štićena ličnost, na sličan način zloupotrebljavao državne resurse u kampanji za lokalne izbore u Tivtu 2012.

Tada je tokom izbornog dana, službeni “audi” MUP-a kojim se Brajović vozio, bio više sati nepravilno parkiran u jednosmjernoj ulici palih borava ispred prostorija izbornog štaba tivatske SDP kojoj je Brajović prije pet godina bio koordinator.

Inače, protiv funkcionera Brajovićeve SD Nebojše Obradovića koji je Direktor direkcije za željeznice, u toku je suđenje zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj jer je navodno platio iz državnog budžeta račune za dva partijska skupa SD u podoričkom hotelu “Ramada”. Presuda Obradoviću biče izrečena 13. aprila u Višem sudu u Podgorici.

Foto: Vijesti

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com