DF: Razbili smo aferu državni udar u paramparčad - Volim Podgoricu

DF: Razbili smo aferu državni udar u paramparčad

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić rekao je da je prošlo 48 sati od kada su obavijestili javnost o tome da je Saša Sinđelić osuđen na 21 godinu u Hrvatskoj, a da on nije uhapšen.

On je na vanrednoj konferenciji naveo da specijalni državni tužilac Milivoje Katnić po nalogu bivšeg premijera Mila Đukanovića i dalje čini krivična djela i krije osuđenog ubicu.

“Očekujemo da će Katnić i njegova ekipa iz kriminalne bande saopštiti da ta osoba (Sinđelić) nije ovdje”, naglasio je Mandić.

Mandić je kazao da je važno obavijestiti Evropsku uniju, jer Hrvatska pripada EU, kakav je ustvari odnos Crne Gore i ministra pravde Zoran Pažin prema crvenoj Interpolovoj potjernici u slučaju Sinđelića.

“Mi smo u paramparčad razbili aferu državni udar”, zaključio je Mandić.

Funkcioner DF-a Milan Knežević optužio je Katnića, Sašu Čađenovića, ministra Pažina i šefa Interpola Dejana Đurovića da su od 31. oktobra do marta krili da je Sinđeliću ime Saša, jer je osuđivan u Hrvatskoj, a da ga od tada kriju od Hiltona do Splendida.

Knežević je kazao da je kriminalna grupa Mila Đukanovića ucijenila Sinđelića da će ga izručiti Hrvatskoj, ako ne svjedoči.

“Neminovno je da su se Sinđelić i Katnić znali još od 2002. godine, kada je Sinđelić kao vojnik dezerter ubio nedužnog farmera, a Katnić bio vojni sudija”, naveo je Knežević.

Knežević je poručio da, što se njega i Mandića tiče, kada podignu optužnicu mogu da je okače Sinđeliću i Mirku Velimiroviću umjesto ordena.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com