Početna » ŽIVOT + » Horoskop » VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!
Pun mjesec iznad Podgorice (skyscrapercity.com/fotomontaža)

VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!

Stari indijanci su imali poseban naziv za svaki pun mjesec u godini, prema prirodnim ciklusima. Ružičasti Mjesec, ili Pink Mjesec ne naziva se tako zbog same boje Mjeseca na nebu, već zbog mahovine sa ružičastim cvjetovima koja se u ovom periodu pojavljuje na tlu i najavljuje vrijeme za setvu.

Međutim, osim setve nadzemnih i podzemnih usjeva, ovo je period u kome se istovremeno vrši i duhovna setva – sejanje semena dobrote, ljubavi i dobrih namera, kako bi ostatak godine i na duhovnom planu bio rodan kao i na agrarnom.

Ove godine, Ružičasti Mjesec pada tačno na današnji datum – 11. April 2017. Period od aprilskog punog Mjeseca do Novog Mjeseca je najbolje vrijeme za uklanjanje korova, košenje trave, sječu drvene građe i sadnju biljaka.

Foto: Profimedia

I kao što je sada najbolji trenutak za setvu usjeva, tako je i pravi momenat za učvršćivanje prijateljstava, jačanje ljubavi i razmevanja među ljudima, sejanje semena sloge i dobrote kako bismo u njihovim plodovima uživalii ostatak godine.Zbog svega ovoga, od danas budite naročito pažljivi prema dragim i voljenim osobama, ali i svim ostalim ljudima, pokažite svojim primerom kako se može živjeti i raditi predano, iskreno i sa ljubavlju. Započnite ovaj dan lijepim željama, uđite u njega čistog srca, oslobođenog zavisti, mržnje i loših namera. Počupajte sopstveni duhovni korov.

Foto: Profimedia

Večeras, kada se Ružičasti Mesec u punom sjaju pojavi na nebu, priredite nešto lepo sebi i najmilijima. Neka to bude vrijeme zajedništva, mira, uživanja i nežnosti. Posadite večeras sjeme dobrote kako bi vam srce cijele godine bilo ispunjeno ljubavlju i srećom. Sile prirode su uz vas i večeras pomažu svakome ko zemlju obremeni dobrim sjemenom, a svoje srce dobrim željama.

Check Also

Miloš Marović

Milošu Maroviću SVATOVI kupili stan?! On i dalje NA LIJEČENJU

U Višem sudu održano je prvo ročište na kojem se raspravljalo o trajnom oduzimanju imovine ...

Prelijepa Ivana pronađena MRTVA poslije razuzdane zabave

Ivanin djeda tvrdi da je nemoguće da je mlada manekenka pala sa sprata Manekenka Ivana Smit (18) ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *