VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život! - Volim Podgoricu

VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!

Stari indijanci su imali poseban naziv za svaki pun mjesec u godini, prema prirodnim ciklusima. Ružičasti Mjesec, ili Pink Mjesec ne naziva se tako zbog same boje Mjeseca na nebu, već zbog mahovine sa ružičastim cvjetovima koja se u ovom periodu pojavljuje na tlu i najavljuje vrijeme za setvu.

Međutim, osim setve nadzemnih i podzemnih usjeva, ovo je period u kome se istovremeno vrši i duhovna setva – sejanje semena dobrote, ljubavi i dobrih namera, kako bi ostatak godine i na duhovnom planu bio rodan kao i na agrarnom.

Ove godine, Ružičasti Mjesec pada tačno na današnji datum – 11. April 2017. Period od aprilskog punog Mjeseca do Novog Mjeseca je najbolje vrijeme za uklanjanje korova, košenje trave, sječu drvene građe i sadnju biljaka.

Foto: Profimedia

I kao što je sada najbolji trenutak za setvu usjeva, tako je i pravi momenat za učvršćivanje prijateljstava, jačanje ljubavi i razmevanja među ljudima, sejanje semena sloge i dobrote kako bismo u njihovim plodovima uživalii ostatak godine.Zbog svega ovoga, od danas budite naročito pažljivi prema dragim i voljenim osobama, ali i svim ostalim ljudima, pokažite svojim primerom kako se može živjeti i raditi predano, iskreno i sa ljubavlju. Započnite ovaj dan lijepim željama, uđite u njega čistog srca, oslobođenog zavisti, mržnje i loših namera. Počupajte sopstveni duhovni korov.

Foto: Profimedia

Večeras, kada se Ružičasti Mesec u punom sjaju pojavi na nebu, priredite nešto lepo sebi i najmilijima. Neka to bude vrijeme zajedništva, mira, uživanja i nežnosti. Posadite večeras sjeme dobrote kako bi vam srce cijele godine bilo ispunjeno ljubavlju i srećom. Sile prirode su uz vas i večeras pomažu svakome ko zemlju obremeni dobrim sjemenom, a svoje srce dobrim željama.

2 komentara

  1. Similarly to Knight and Day from earlier this summer, once the second half rolls around, most of the appeal is lost, and the movie becomes more of a financial thriller than a buddy-cop comedy.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com