Početna » ŽIVOT + » Horoskop » VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!
Pun mjesec iznad Podgorice (skyscrapercity.com/fotomontaža)

VEČERAS JE RUŽIČASTI MJESEC: Uradite OVO da biste prizvali LJUBAV i OBILJE u svoj život!

Stari indijanci su imali poseban naziv za svaki pun mjesec u godini, prema prirodnim ciklusima. Ružičasti Mjesec, ili Pink Mjesec ne naziva se tako zbog same boje Mjeseca na nebu, već zbog mahovine sa ružičastim cvjetovima koja se u ovom periodu pojavljuje na tlu i najavljuje vrijeme za setvu.

Međutim, osim setve nadzemnih i podzemnih usjeva, ovo je period u kome se istovremeno vrši i duhovna setva – sejanje semena dobrote, ljubavi i dobrih namera, kako bi ostatak godine i na duhovnom planu bio rodan kao i na agrarnom.

Ove godine, Ružičasti Mjesec pada tačno na današnji datum – 11. April 2017. Period od aprilskog punog Mjeseca do Novog Mjeseca je najbolje vrijeme za uklanjanje korova, košenje trave, sječu drvene građe i sadnju biljaka.

Foto: Profimedia

I kao što je sada najbolji trenutak za setvu usjeva, tako je i pravi momenat za učvršćivanje prijateljstava, jačanje ljubavi i razmevanja među ljudima, sejanje semena sloge i dobrote kako bismo u njihovim plodovima uživalii ostatak godine.Zbog svega ovoga, od danas budite naročito pažljivi prema dragim i voljenim osobama, ali i svim ostalim ljudima, pokažite svojim primerom kako se može živjeti i raditi predano, iskreno i sa ljubavlju. Započnite ovaj dan lijepim željama, uđite u njega čistog srca, oslobođenog zavisti, mržnje i loših namera. Počupajte sopstveni duhovni korov.

Foto: Profimedia

Večeras, kada se Ružičasti Mesec u punom sjaju pojavi na nebu, priredite nešto lepo sebi i najmilijima. Neka to bude vrijeme zajedništva, mira, uživanja i nežnosti. Posadite večeras sjeme dobrote kako bi vam srce cijele godine bilo ispunjeno ljubavlju i srećom. Sile prirode su uz vas i večeras pomažu svakome ko zemlju obremeni dobrim sjemenom, a svoje srce dobrim željama.

Check Also

ZLATAN PONOVO ŠOKIRA: Pogledajte šta je sad uradio (VIDEO)

Međutim, Zlatan je pokazao da postoje i oni koji su “zlatniji” od njega. Kada je ...

Poznati milijarder svijeta zainteresovan za investicije u CG

Milijarder iz Nepala Binod Čodri ((Binod Chaudhary),  vlasnik i predsjednik kompanije CG Corp Global, konglomerata sa ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *