OVAKO SU ČESTITALI UNUKA MIĆUNOVIĆU! “Brano je veliki čovjek, poslednji CAPO DI TUTTI CAPI” - Volim Podgoricu

OVAKO SU ČESTITALI UNUKA MIĆUNOVIĆU! “Brano je veliki čovjek, poslednji CAPO DI TUTTI CAPI”

Čitaoci portala “Volim Podgoricu” iz Novog Pazara poslali su nam fotografije sa današnjeg slavlja na kojem su, kako kažu, proslavili i čestitali rođenje unuka Branu Mićunoviću.
Svi su obukli majice sa likom Mićunovića, a naša sagovrnica, Maja, jedina žena među ovim poštovaocima Mićunovićevog lika i djela, je, kako nam je rekla, istetovirala na vratu riječi “Brano Mićunović, poslednji capo di tutti capi”

– Razlog za ovo je što jako poštujemo Mićunovića, ne zanima nas politika, on je veliki čovjek, dobar čovjek.
Svi ljudi na ovim fotogafijama imaju najljepše mišljenje o njemu, kaže nam Maja.
Na naše pitanje imaju li poseban razlog da na ovakav način proslavljaju rođenje nečijeg unuka, te da li ih je Mićunović nečim zadužio, odgovara:

– Što se mene tiče, nije, on je prijatelj mog pokojnog oca i moje familije, zaključuje Maja koja je, kako naglašava s ponosom, porijeklom Crnogorka.

1 komentar

  1. Lele, da zalelecemo. Ovaj Capo je ubio covjeka-ne ulazim u razloge, ali dok je bio u kolicima ispred Bolnice u podgoricu ispred Urgentnog centra. Pred preko 30 svjedoka! Pucao je u covjeka koji je u kolicima vec bio ranjen. To je kukavicki, gospodo. To nije dobar covjek nesrecnici. To je ubica, a nije sigurno to jedino ubistvo koje je licno izvrsio. Sta vi mislite da nema Boga! Bog je to dopustio s razlogom, da vi pokazete kako ubica sad treba da se predstavio kao neki saljivi don, neki primjed dobrog covjeka?! E sramno da se zalelece! Neka je sa srecom novi zivot i dijete, vazda treba pozdraviti radjanje djece i blagosloviti djecu da zive u miru i dobroti, da pomazu jedni drugima u Pravdi i Iskusenjima.. Al da se sad ovaj kriminalac i ubica glorifikuje u nekog pozitivnog lika, to moze samo u vasim bolesnim satanistickim umovima! Zivio Gospod koji ce svima da nam sudi. A ovaj nesrecnik neka razmisli sto ce kad stane pred Besmrtno Pravedno – Lice Isusovo!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com