“Pod mač, bato”: Banjalučanke su lijepe za MOTKU (VIDEO) - Volim Podgoricu

“Pod mač, bato”: Banjalučanke su lijepe za MOTKU (VIDEO)

Banjalučanke šokirane izjavom kontroverznog doktora filozofije Miroljuba Petrovića, koji je rekao da su one “lijepe za motku”.

Petrović je u intervjuu za “Balkan info”, između ostalog, govorio i o svojoj posjeti Banjaluci, gdje je držao predavanja.
“Išao sam kroz Gospodsku ulicu, nigdje nisam vidio toliko djevojaka u miniću, samo sijevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš k'o Izrelci kad su im satanisti poslali one dronfulje”, kaže Petrović.

On smatra da je ta pojava opasna po Republiku Srpsku, kao i da su muslimani pametniji u tom smislu, jer se njihove žene pristojno oblače kao što su nekada radile naše babe.

“Pitali su me prijatelji iz Banjaluke što u Gospodskoj ulici okrećem glavu od lijepih djevojaka. Ma, koje lijepe djevojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj, kontejner virusa i bakterija. Za koga se skinula tamo, provocira buzdovane, ljude bez mozga… Pobožna djevojka će da sakriva svoju ljepotu i da ljude pokuša da animira svojim karakterom”, kaže Petrović poznatiji kao “Pod mač, bato”.

Pogledajte…

Izvor: YouTube

Ljubomir Petrović je kontroverzni doktor filozofije i direktor Centra za prirodnjačke studije iz Beograda, koji je postao poznat širom regiona nekon izjave da sve narkomane treba “pod mač, bato”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com