Početna » NOVOSTI » POSJEKLA JE NOŽEM PO LICU: Obožavateljka napala ženu Zdravka Čolića

POSJEKLA JE NOŽEM PO LICU: Obožavateljka napala ženu Zdravka Čolića

Zdravko Čolić porodicu drži podalje od medija, i prava je senzacija kada se sa suprugom Sandrom pojavi u javnosti. Jedan dazloga što supruga i njegove dvije ćerke nikad nisu izložene objektivima, jeste i to što popularni pjevač želi da ih poštedi neprijatnosti koje njegov posao nosi. Međutim, suprugu slavnog Sarajlije svojevremeno je napala jedna od njegovih mnogobrojnih obožavateljki. Ugledala ih je zajedno, prišla i na Sandru nasrnula nožem.

“Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti”, rekao je Čola.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

“Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga”, ispričao je pjevač za Kurir Stars.

Check Also

Čola: Branili su mi da slavim Božić

Zdravko Čolić kaže da, kad je bio dijete, nije bilo dozvoljeno slaviti vjerske praznike. Danas, taj ...

Ove tri pjesme su POMIJENILE ŽIVOT Zdravku Čoliću!

Zdravko Čolić je 21. jula održao koncert u okviru ovogodišnje “Drinske regate“, a tom prilikom ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *