SAZNAJTE: Evo kakvo nas VRIJEME OČEKUJE za dane praznika - Volim Podgoricu

SAZNAJTE: Evo kakvo nas VRIJEME OČEKUJE za dane praznika

U petak se u južnim predjelima očekuje pretežno sunčano vrijeme, uz umjeren razvoj oblačnosti, a tokom popodneva, prvenstveno u planinskom zaleđu Boke, moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.

Na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uslovima za mjestimično slabu kišu ili kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom tokom drugog dijela dana.

Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 11, najviša dnevna od 11 do 25 stepeni.
Za subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme, uz umjeren razvoj oblačnosti, a tokom popodneva krakotrajno moguća kiša i grmljavina. Vjetar uglavnom slab i promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko 9, najviša dnevna do 25 stepeni.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom drugog dijela dana i uslovima za mjestimično slabu kišu ili kratkotrajan pljusak i grmljavinu u kontinentalnim predjelima. Vjetar slab do umjeren, u popodnevnim satima, u sjevernim predjelima i na primorju, ponegdje pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 14, najviša dnevna od 13 do 24 stepena.

Podgorica: Malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom popodneva uslovi za kratkotrajnu kišu ili pljuusak i grmljavinu. Jutarnja temperatura vazduha oko 10, najviša dnevna do 24 stepena.

U nedjelju se u cijeloj zemlji očekuje kiša periodično. Mogući i kratkotrajni pljuskovi.

Najviša dnevna emperatura do 19 stepeni.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com