ČUDO O KOME PRIČA ČITAV PRAVOSLAVNI SVIJET: Očajan otac molio starca Porfirija da mu OZDRAVI dijete, svjedočanstvo o ČUDU obišlo svijet (VIDEO) - Volim Podgoricu

ČUDO O KOME PRIČA ČITAV PRAVOSLAVNI SVIJET: Očajan otac molio starca Porfirija da mu OZDRAVI dijete, svjedočanstvo o ČUDU obišlo svijet (VIDEO)

Videći stanje djeteta koje je bivalo sve gore i zabrinutost ljekara, otac se, rastrojen i očajan, počeo sa suzama moliti za pomoć starcu Porfiriju, koga je mnogo poštovao i koji je, darom čudotvorstva, koji mu je Bog dao, još za vrijeme života mnoge iscijelio.

Veliko čudo desilo se u tročlanoj grčkoj porodici, u Australiji. Djevojčici je pozlilo i roditelji su je odveli u bolnicu gde je snimanjem ustanovljeno da dijete nema jedan bubreg i da je stanje jako loše. Videći stanje djeteta koje je bivalo sve gore i zabrinutost ljekara, otac se, rastrojen i očajan, počeo sa suzama moliti za pomoć starcu Porfiriju, koga je mnogo poštovao i koji je, darom čudotvorstva, koji mu je Bog dao, još za vrijeme života mnoge iscelio.

Starac mu se, posle molitava, te noći, javio u snu i rekao: „Pomoći ću ti za to za šta me moliš. Djevojčica će ozdraviti.“ Ohrabren, ujutro je otišao u bolnicu i zahtijevao od ljekara, koji su dugo vremena odbijali da ponovo zrače dijete, da učine novi snimak. Kad je snimak, posle dugotrajnog insistiranja, napravljen svi su bili van sebe jer su se vidjela oba bubrega!

Međutim, kada su iz bolnice došli kući, djevojčica se požalila da joj nije dobro još uvijek i da ne osjeća predio tijela oko stomaka. Otac je uplašen otišao u sobu gdje je bila starčeva ikona i rekao mu, kao živome: „Pa molio sam te da pomogneš, a njoj je sada sve gore?!“ Tada se starac na ikoni pojavio, živ, i rekao: „Mili moj, kako mogu da presadim bubreg tvome djetetu bez anestezije, sačekaj malo, biće sve u redu sa djetetom.“

Dijete je danas sasvim zdravo, i oni čuvaju snimke koji svjedoče o Božijem čudu. Ova porodica je posvjedočila o ovome u manastiru u Milesi, u Grčkoj, koji je osnovao starac i gdje je i boravio često.

POGLEDAJTE VIDEO:

jera,starac poerf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com